5 alesan masang iOS 8 dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun

Ekstensi IOS 8

Isukan bakal janten dinten ageung nalika Apple tungtungna nunjukkeun ka kami sadayana detail anu urang parantos tiasa tingali dina WWDC sareng dina acara khusus presentasi iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus 9 Séptémber ieu. Urang nyarios tangtosna ngeunaan sékrési resmi ios 8, Sistem operasi Apple anu ngajanjikeun bakal ngajantenkeun anu pangsaéna ti anu sateuacana, tapi ogé ngenalkeun parobihan anu tangtu anu ngajantenkeun kahirupan langkung gampang pikeun pangguna sareng ogé ngenalkeun inovasi dina naon anu ngadorong sadaya alat mobile Cupertino.

Sanaos, salaku pamaca anu paling ahli terang, éta downside tina ngamutahirkeun ka ios 8 éta salawasna sami. Aksés ka jailbreak leungit. Sanaos kanyataanana ieu, éta tiasa ngimbangan upami anjeun nganalisis sadaya berita anu anjeun bakal resep nganggo sistem operasi anu anyar, sareng ogé ku kanyataan yén kami sigana moal ngagaduhan vérsi jailbreak anu cocog pisan, sabab pangwangunan anu terakhir kadang-kadang gancang pisan pikeun utiliti parantos kahontal. Janten upami anjeun masih ragu ngeunaan naon anu kedah dilakukeun isukan, tuliskeun ieu 5 alesan masang iOS 8 dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun.

Naha masang iOS 8 dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun?

  1. Bewara interaktif: aranjeunna henteu diragukeun salah sahiji parobihan anu paling diantisipasi dina ios anu ngajanjikeun bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Salaku tambahan kana desain ulang, pungsionalitas anu disayogikeun ios 8 dina hartos ieu jauh langkung luhur tibatan versi sateuacanna. Ayeuna panel béwara henteu ngan ukur bakal ngawartosan anjeun, tapi ogé pikeun ngaréspon béwara anu ngamungkinkeun bari henteu kedah muka aplikasi naon waé. Sareng integrasi anu dijanjikeun ku sababaraha anu paling diunduh, sapertos Facebook, bakal brutal.
  2. Pesen lengkep diperbarui: Alesan sanés naha anjeun kedah ngagaduhan iOS 8 dina terminal anjeun henteu diragukeun kanyataan yén aplikasi Messages mangrupikeun anu sanés. Pesen audio, ngirim poto langkung gancang, antar muka anu langkung praktis sareng paningkatan dina gerakan. Jelas yén aya hal anu ageung robih dina Apple sareng aplikasi olahtalatah nyalira mangrupikeun conto ieu.
  3. Fungsi keyboard pihak katilu sareng fungsi QuickType: Jelas yén lamun anjeun sirik kana Android pikeun alesan éta, dina hal ieu panginten terakhir waktos anjeun ngalakukeun ayeuna. Éta mangrupikeun salah sahiji fungsi anu ngahudangkeun anu paling dipikaresep ku datangna ios 8, sareng éta pasti bakal ngarobah seueur hal. Boh dina pengertian aplikasi pihak katilu sareng pamekaran ka hareup, ogé dina kasus pamutahiran produktivitas nalika ngetikna.
  4. Penyuluh sareng aplikasi dina Safari: dina blog urang kami parantos nyarios panjang ngeunaan masalah ekstensi. Tangtosna, éta mangrupikeun hal énggal dina kasus iPhone, anu, sapertos di luhur, sanés anu mimiti sumping. Tapi langkung saé dugi ka nomer dua ku ngalakukeun hal-hal anu saé, tibatan teu merhatoskeun permintaan pangguna, saur anjeun henteu?
  5. widget: Sanaos kami parantos ngantepkeun sadayana tungtungna, saur anjeun salah sahiji anu paling penting pikeun kaseueuran pangguna sareng dimana mayoritas serangan asalna nalika ngagaleuh ios nganggo Android. Tina peluncuran ios 8 anu bakal janten sajarah kusabab pikeun anu munggaran sistem operasi apel bakal kalebet kana fungsina.

Laksanakeun alesan anu parantos kami pasihkeun pikeun dipasang iOS 8 dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun? Naha anjeun nambihan naon waé kana daptar kami anu anjeun anggap penting pikeun anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

49 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   david cenahna

    Jigana tulisanana saé pisan, tapi naon anu bakal kajadian upami kuring ngamutahirkeun iPhone 4 ka ios 8, naha éta bakal langkung laun tibatan sareng ios 7? Naha kuring bakal kaleungitan fungsi? iPhone 3Gs janten hilap, sareng iPhone 4 jalan anu sami.

    Hatur nuhun.

    1.    josechal (@josechal) cenahna

      Teu aya ios 8 kanggo iPhone 4 ...

    2.    Lopera cenahna

      david, teu mungkin pikeun masang ios 4 dina iPhone 8 anjeun, sakumaha anu parantos dicarioskeun di luhur. sambutan

      1.    Lagjua cenahna

        iPhone 8? Woof! Jual éta anjeun bakal kéngingkeun harta

  2.   Maxvalkyr cenahna

    Anjeun teu tiasa masang iOS8 dina iPhone 4. Sry!

    1.    Leonardo cenahna

      🙂

  3.   JcKano cenahna

    David iPhone 4 moal ngadukung ios 8. Ngan ukur tina iPhone 4s saterusna.

  4.   eureun cenahna

    David anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kumaha ios 8 bakal ngajalankeun iPhone 4 anjeun….

  5.   Tommy cenahna

    David, upami éta henteu jelas pikeun anjeun saatos 4 koméntar, iPhone 4 anjeun moal tiasa nyandak ios 8

    1.    Martin cenahna

      Anjeun ngéléhkeun kuring sateuacanna, haha ​​4 kali aranjeunna ngawaler hal anu sami

  6.   Mauricio cenahna

    Naon anu sapertos widgetna? Batur wartoskeun ka kuring

  7.   Yesus cenahna

    David. Punten ngartos yén IOS 8 henteu tiasa dipasang dina iPhone 4.

  8.   Juan cenahna

    Ti iraha waktosna sayogi kanggo diunduh? Tina iTunes?

  9.   Junior Vargas (@jvcreativo) cenahna

    Teu nanaon, teu aya alesan anu bakal ngauihkeun kuring

  10.   Keiron cenahna

    Kuring nguji iOS8 GM sareng kuring parantos tiasa mastikeun yén lamun kuring kedah cicing pikeun alesan naon waé dasarna: bewara interaktif (sanaos sababaraha aplikasi masih kedah ngantepkeun, kuring ngan ukur tiasa nguji éta ku pesen ... Hal anu sami kajadian sareng keyboard prediktip) i pikeun kustomisasi gerakan dina Surat (anjeun TEU terang kumaha raoseun pikeun ngusap ka kénca pikeun ngahapus email)

  11.   Josue cenahna

    David! entong beurat sareng ngartos sakaligus yén anjeun moal tiasa ngapdet iphone 4 ka ios 8!

  12.   Herminia cenahna

    David pikeun cinta dewa ANU TEU Masang IOS 8 dina iPhone 4 !!!

  13.   Hector Sanmej cenahna

    damn naon beuratna kami !! Pasrahkeun ka David anu ngan ukur naros sakali!

    PS: David iOS8 teu tiasa dipasang dina iPhone 4 xDDDDD

  14.   Elmike11 cenahna

    Ari anjeun gélo?
    David nembe naros perkawis i4.
    Punten tong ngaganggu ...
    Ngan anu jelas tapi jelas pisan:
    David: TEU BISA masang IOS8 dina i4.
    Punten David, lirén ngeusian spam.
    Ha ha ha ha ha ha !!!
    Henteu tiasa masang ios 8 dina i4 !!!
    Hahaha!

    Anu lucu.
    Salam kanggo sadayana sareng wilujeng update.

  15.   Goliath cenahna

    Daud parantos cekap! Abdi mendakan kaayaan ieu teu biasa, punten ngartos ayeuna! Teu tiasa masang ios 8 dina iPhone 4. Eureun keukeuh!

  16.   Steve Jobs cenahna

    Kuring balik ti nu maraot ngan ukur nyarios ka Daud yén pikeun kapentingan surga, kuring bahkan henteu tiasa nempatkeun ios 8 dina iPhone 4 janten kéngingkeun!

  17.   appman cenahna

    David, émut yén anjeun moal tiasa masang iOS8 dina iphone4, upami éta henteu jelas pikeun anjeun 🙂
    Ngomong-ngomong ... naha aya anu terang jam sabaraha unduhan bakal sayogi ???

  18.   ngabarakatak cenahna

    David, sobat, kéngingkeun ayeuna, nyanghareupan éta lalaki, iPhone anjeun moal ngagaduhan iOS 8.

  19.   david cenahna

    … Appman anu anjeun hartosna unduh iOS8 kanggo iphone 4?
    Naon kajadian, tacan jelas pikeun anjeun yén éta moal tiasa dipasang dina iPhone 4 !!!!

  20.   david cenahna

    … Ku margi kitu hatur nuhun sadayana pikeun nyéépkeun waktos anjeun dina netelakeun yén iPhone 4 moal tiasa masang iOS8, hatur nuhun deui.

  21.   Hector Sanmej cenahna

    Ahhhhh, naon anu anjeun naroskeun upami iOS 8 tiasa dipasang dina iPhone 4? Parantos ngamimitian aya lalaki !! Hehe, sacara alami anjeun moal tiasa masang iOS 8 dina iPhone 4 xDDD.

    Oke ayeuna, benang komentar pos xDD ieu lucu. Salam kanggo sadayana! (sareng punten David xD)

  22.   Lopera cenahna

    david, teu mungkin pikeun masang ios 4 dina iPhone 8 anjeun, sakumaha anu parantos dicarioskeun di luhur. sambutan

  23.   Sergio ---> David cenahna

    Hahaha ahhhh balap pengemis.
    Anjeun béak Machin DAVID!

  24.   elcalan cenahna

    David dude, kami parantos ngawartosan anjeun !!! Teu tiasa !!! Q nuju ti paman ...

  25.   Jose Rodriguez cenahna

    Sigana mah alus pikeun nyindiran (seuri ka jalma) yén kusabab alesan kauangan atanapi pribadi aranjeunna ngan ukur tiasa gaduh iphone 4 dina waktos ayeuna .. Sigana éta kurang hormat ka batur. Henteu sadaya jelema ngagaduhan artos kanggo ngagaleuh iPhone generasi terakhir, janten aranjeunna ngagaduhan kapasitas anu sami sareng anu sanés pikeun naroskeun.

    Kadang-kadang urang henteu langkung bahagia kusabab urang ngagaduhan langkung, tapi kusabab urang peryogi kirang.

    Wasalam

    1.    Elbotxero cenahna

      Leres Pak.
      Hiji-hijina koméntar anu kuring resep baca sadayana dugi ka ayeuna.
      Chapeau kanggo anjeun, Don José.

      1.    Jose Rodriguez cenahna

        Hatur nuhun sobat Elbotxero nyaéta étika pribadi sareng rendah haté

    2.    Hector Sanmej cenahna

      Hayu urang tingali, dina waktos anu sanés aya masalah kakuatan daya saha waé anu janten cukang lantaran olok-olok ... Mojokeun éta kusabab, upami anjeun ningali awal koméntar, 3 jalma ngaréspon dina waktos anu sami yén éta moal mungkin .... ku sabab éta, jalma kaopat, saatos ningali 3 koméntar anu sanés, bakal nyangka yén aranjeunna ngaco, sareng rahmat terus keukeuh yén "pembaruan iOS 8 henteu mungkin dina iPhone 4" saolah-olah david tetep naros….

      Sial, kedah ngajelaskeun hal ieu sareng anjeun kedah nyandiwara humor anu ceuk utas koméntar .... éta ngagaduhan lawon eh….

      PS: Teu mungkin pikeun ngapdet ios 8 dina iPhone 4 david xDDD

  26.   javi cenahna

    aya anu terang upami ios 8 tiasa dipasang dina iphone 4?
    Wasalam

  27.   Louis alexander cenahna

    ajajjajajajaj asik +

  28.   Luis cenahna

    Naha aya anu terang upami IOS 8 tiasa dipasang dina iPhone 3GS ;-P

  29.   Miguel cenahna

    alus,
    Kuring gaduh iPhone 3GS sareng kuring hoyong terang upami nalika kuring masang ios 8 anu hiji, aifon bakal laun
    Gracias

  30.   Tim Cook cenahna

    Hai David! Tulis tim masak. Kusabab bantosan anu anjeun sangsara, kuring bakal ngadamel versi ios 8 kanggo iPhone 4 anjeun!

  31.   Jaumetec cenahna

    Hahahaha, kumaha kabarna !! hih Wilujeng sumping di ios 8! 🙂

  32.   ?????? cenahna

    Hahahaha bangsat miskin David 😜😜😜😜
    PS: Upami kitu waé, cobian waé😊

  33.   elcalan cenahna

    Kuring bakal nyobian masang ios 8 dina iphone 4 anjeun, sadaya jalma ieu anu nyarios éta henteu kusabab dengki

  34.   elcalan cenahna

    Ah, ku omong David, anjeun moal tiasa masang ios8 dina iphone 4 anjeun, ios8 kanggo iphone 8, milik anjeun ngan ukur tiasa ios 4 (gaduh bata 4)

  35.   malaikat cenahna

    Kuring gaduh 5S sareng jailbreak 7, naha kuring tiasa ningkatkeun kana ios8 langsung? Naha pot éta kénca nalika aranjeunna ngalahirkeun? naha kuring bakal tiasa kéngingkeun twiks anu parantos dipésér deui? Upami aya utas atanapi forum anu ngajelaskeunana, punten wartosan kuring.
    hatur nuhun

  36.   Alonzo cenahna

    Bener pisan pikeun ngémutan yén TEU dina sadaya alat apel MUNGKIN PEMASANGAN sistem IOS 8 énggal, khususna dina IPHONE 4 lami !!!

  37.   malaikat cenahna

    Sakumaha anjeun parantos netelakeun hal-hal anu saé pikeun kuring, kuring parantos mutuskeun pikeun ngapdet,;) sareng kuring parantos kuciwa. Langkung saé pisan sareng jailbreak, urang kedah ngantosan ...

  38.   Gambar placeholder Juan Carlos Morales cenahna

    Dina sadaya ieu, naha bakal jelas ka Daud?

  39.   kamajuan cenahna

    Hayu urang tingali, pikeun ngamimitian ku aya cara masang iOS 8 dina iPhone 4, éta matak pikaboseneun sareng anu meryogikeun waktos, tapi éta tiasa dilakukeun, ayeuna patarosan na upami iPhone 4 kalem, jawabanana Nuhun! !!!
    Anjeun super aral henteu langkung ti jelema bodo anu henteu nalungtik kalayan saé

  40.   Hector Sanmej cenahna

    Kamajuan Kuring nyangka yén iPhone 4 ogé tiasa dilebetkeun kana cai, cobi tingali sareng béjakeun ka kami. Sing salamet!

  41.   Jorge cenahna

    Sarébu kali kuring langkung resep ios7 kalayan jailbreak, abdi resep ka Cydia sareng sadaya tweaks kuring GRATIS !!!