5 aplikasi gratis pikeun waktos anu kawates

Deui kami ngalaporkeun deui aplikasi anu tiasa diunduh gratis pikeun waktos terbatas. Kali ieu kami moal ngawartosan anjeun ngeunaan naon waé kaulinan anu sayogi gratis, sabab saatos ningali naon anu aya, henteu aya anu patut. Nanging, upami urang nyarioskeun aplikasi, urang tiasa mendakan sababaraha rupa, anu ngamungkinkeun urang ngadamel daptar balanja, masak piring tina budaya anu béda, nyerat ideu anu paling dipikaresep kami, ngukur jangkungna bumi sareng mariksa parobihan sadayana. mata uang dunya.

IDEAZ - Simpen ideu anjeun dina hiji tempat

IDEAZ - Simpen ideu anjeun dina hiji tempat ngagaduhan harga biasa 0,99 euro.

IDEAZ mangrupikeun aplikasi anu idéal pikeun nyimpen sadaya ideu urang dina hiji tempat, utamina upami urang ngagaduhan imajinasi anu luar biasa. IDEAZ henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nyiptakeun catetan téks tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun nambihan catetan audio atanapi gambar dina layar pikeun ngagambarkeun ideu. IDEZ ngagaduhan rating rata-rata di App Store 3,5 bentang tina 5 kamungkinan.

Parobihan - Konverter Mata Artos / Nilai Tukeuran Asing

Parobihan - Konverter Mata Uang / Nilai Tukeuran Asing gaduh harga biasa 0,99 euro

Aplikasi ieu nawiskeun kami status mata uang di panjuru dunya sacara real waktos, idéal pikeun para pangguna anu ngarambat terus atanapi resep mésér harga dina halaman wéb anu béda-béda di dunya. Aplikasi ieu ngagaduhan rating rata-rata 4 bintang tina 5.

Daptar Grosir - Émut Kanggo Mésér

Daptar Grosir - Émut Kanggo Mésér gaduh harga biasa 0,99 euro.

Sakumaha aturan umum, sabab produk anu béda di bumi urang béak sareng supados henteu percanten kana mémori, urang biasana nyiptakeun daptar dimana urang nyerat sadayana anu diperyogikeun. Daptar Grocesy mangrupikeun aplikasi anu tanggel waler pikeun ngatur daptar, hatur nuhun kana daptar anu béda kalayan sajumlah ageung produk anu sayogi, sahingga urang leres-leres hilap kana produk naon waé. Daptar Grosir ngagaduhan rating rata-rata 3,5 bentang tina 5.

Terrain Radar Altimeter

Terrain Radar Altimeter gaduh harga biasa 0,99 euro.

Aplikasi ieu tiasa janten sakedik gunana pikeun urang upami urang teu gaduh kabiasaan kaluar jalan-jalan di jalan terbuka, atanapi nganggo sapédah, sabab éta ngamungkinkeun urang ngitung luhurna bumi kalayan tepat pisan. Aplikasi ieu ngagaduhan rating rata-rata 3,5 bentang tina 5 kamungkinan.

Resep Dunya - Masak Dunya Gourmet

Resep Dunya - Cooks World Gourmet gaduh harga biasa 2,99 euro.

Ayeuna urang masih aya dina Natal, aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun urang nyiapkeun rupa-rupa masakan ti sababaraha nagara sareng budaya, naha Amérika, India, Méksiko, Cina, Yunani, Italia, Jepang ... Rata-rata skor tina aplikasi ieu nyaéta 4,5 bentang ti lima kamungkinan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.