5.5-inci iPhone janten beuki populér

iPhone 6s Ditambah

Nalika Apple ngaluarkeun dua vérsi iPhone 6, pangguna anu pang populerna nyaéta modél 4,7 inci. Éta logis, nunjukkeun yén pangguna iPhone asalna tina layar 4 atanapi 3.5 inci tina iPhone 5 / 5s atanapi 4 / 4S masing-masing. Tapi, numutkeun Mitra Panalitian Kecerdasan Consumer, modél 5.5 inci beuki populér sareng iPhone 6s Ditambah ngurus dugi 37% tina penjualan ti 30 dinten munggaran, sedengkeun iPhone 6 Plus tetep dina 25% dina bulan kahijina dijual di 2014.

Di sisi anu sanésna, laporan ogé mastikeun yén Pangguna Android aranjeunna nuju mutuskeun dina iPhone langkung-langkung tiheula, sadayana berkat iPhone 6s. Dina 2014, perséntase tina switchers nyaéta 12%, sedengkeun taun ieu perséntase pangguna anu parantos robih tina robot héjo kana apel parantos ngahontal 26%, langkung ti dua kali tibatan 12 bulan kamari.

Sateuacanna kantos disebatkeun yén Apple henteu ngalakukeun panilitian pasar, tapi sigana dina masalah phablets o telepon teu acan kitu. Sababaraha analis ti baheula nyarios yén penjualan telepon pinter ageung bakal ningkat akhir taun 2014, janten Apple mutuskeun kanggo ningkatkeun ukuran iPhone na dina waktos anu pas. Kuring henteu ngira yén perusahaan jangkung Apple parantos untung, tapi éta parantos tiasa ngantosan waktos anu pas pikeun ngaluncurkeun telepon ageung nalika aranjeunna leres-leres mulai dipikaresep. Seueur, kalebet Wozniak, pikir Apple telat, tapi studi Mitra Panalitian Intelijen Consumer sigana henteu satuju sareng iWoz.

Hiji inpormasi terakhir dina laporan ogé pikaresepeun, sareng éta yén 71% pangguna nyarios yén Apple nyarios ka aranjeunna ngeunaan manpaat iPhone 6s sareng 6s Plus sahingga aranjeunna tiasa kéngingkeun smartphone énggal. Dina basa sejen, aranjeunna ngolo-ngolo konsumén. Dina 2014, palanggan "ngundang" kanggo mésér iPhone 6 ngahontal 91%.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.