5 rumor ngeunaan iPhone 7 anu janten moméntum

Gosip ngeunaan iPhone 7 paling terkenal

IPhone 7 mangrupikeun salah sahiji terminal anu ngahudangkeun minat anu paling dipikaresep, sanaos seueur anu ayeuna dibahas tiasa henteu ngungkabkeun kanyataan nalika modél ditepikeun. Masih seueur sasih kanggo ieu, sareng sanaos leres yén hésé pikeun Cupertino nyimpen rahasia terminal na anu pang anyarna, ogé henteu kurang leres yén dina ampir sadaya kasus aranjeunna parantos ngareuwaskeun kami pikeun saé. Pokokna, dinten ieu urang hoyong ningali sadaya jalma rumor yén pikeun sakantenan vaunted tiasa janten ciri iPhone salajengna.

Seueur tina rumor ngeunaan iPhone 7 anu ngagaduhan kakuatan anu urang bade analisa dinten ayeuna urang parantos ngaluncurkeun blog urang dina tulisan-tulisan sateuacanna. Nanging, boh pikeun pamiarsa anu sono ka aranjeunna, sareng pikeun anu hoyong fokus kana ciri-ciri anu paling berpotensi janten kanyataan, dinten ieu urang hoyong ngadamel kasimpulan khusus ieu dimana sanaos moal aya hiji sumber anu nempatkeun leungeun anjeun kana seuneu, nambahan enya seueur anjeun tiasa kéngingkeun ideu global ngeunaan telepon anyar anu aya di blok éta.

Sateuacan ngawitan nganalisis karakteristik anu tiasa dipidangkeun ku modél énggal, kedah dicarioskeun yén nami masih aya patarosan. Nyatana, sanés mangrupikeun sanés waktos anu pertama dirujuk kanyataan yén Apple parantos mikir sababaraha kali ngeunaan ngaleungitkeun jumlah tina nami terminal. Sajauh ieu éta henteu acan ngalakukeun éta, tapi éta tiasa ngalakukeun éta iraha waé sabab éta kajantenan dina kasus iPad, anu upami anjeun émut ogé ngagaduhan fitur implisit ieu.

5 fitur kamungkinan iPhone 7

  1. Diménsi: diménsi terminal iPhone 7 janji moal béda teuing sareng generasi ayeuna. Nyatana, tren naék layar dugi ka teu aya waktos parantos réngsé. Bédana bakal ditandaan dina hal ieu dina kandel anu bakal dikirangan janten iPhone bahkan langkung tiasa diatur sareng hampang.
  2. Cara anyar pikeun ngadangukeun musik sareng telepon anjeun: iPhone anyar bakal janten anu pangheulana ninggali port jack tina headphone klasik. Apple sanésna bakal kalebet Kilat anu bakal janten sambungan standar pikeun aksésori jenis ieu. Léngkahna tiasa berjalan saé atanapi parah, sanaos teu aya anu ngabantah yén éta bakal ngahasilkeun kontropérsi di antara pangguna ayeuna alat-alat perusahaan sareng ogé dina nyanghareupan kompetisi.
  3. Prosesor tanpa Samsung: TSMC bakal janten perusahaan anu ngurus ngahasilkeun prosesor anu dibabawa ku iPhone 7 - upami tungtungna disebut éta - sahingga perusahaan bakal janten slam definitif tina persaingan langsung dina sektor penjualan alat-alat sélulér, Samsung.
  4. Kaméra kalayan sénsor dobelSanaos fitur na kadéngé saé pisan sareng ngajantenkeun seueur fotografer amatir sareng propésional ngimpina iPhone pikeun sadayana, saleresna éta gosip nunjukkeun yén éta sanés iPhone 7, tapi modél anyar anu bakal dipidangkeun sareng anu ayeuna dikenal. sakumaha iPhone Pro.
  5. Moal aya tahan cai: Kumaha carana tiasa sanésna, diantara seueur berita anu hadé, rumor ngeunaan iPhone 7 ogé nyandak sababaraha pengumuman anu henteu saé. Dina hal ieu konfirmasi yén hal bakal tetep sami sareng dina iPhone 6s sareng iPhone anyar ngan ukur bakal nolak percikan. Hilap teuleum ka pantai sareng anjeunna!

Kabeneran aya iPhone 7 kalayan 5 ciri ieu anu urang terang dumasar kana rumor moal goréng pisan sareng bakal tiasa nawiskeun seueur pangguna anu nolak mésér iPhone 6s kabaruan anu aranjeunna ngantosan. Salaku tambahan, boh dina prosésor sareng dina kaméra luncat kualitatif bakal kahontal dimana Apple bakal ngagaduhan langkung kendali kana terminal na. Perlu diperhatoskeun kumaha ieu tétéla dina prakték tapi, bahkan sateuacan waktos éta berita sumping, éta pikeun seueur salah sahiji perang pangageungna anu meunang ngalawan Samsung. Kumaha anjeun ningali éta? Naha anjeun resep proposal iPhone 7 ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   TR56 cenahna

    Sareng anjeun nyirianna? Kanggo iraha 4,7 inci ukuran dina iPhone 5? Éta éra yén dina titik ieu urang teraskeun sareng pigura ieu. Naon anu paling dibanggakeun ku Apple dina taun-taun ieu nyaéta desain sareng optimalisasi. Duanana henteu aya di payuneun ayeuna. Anjeun kedah ngabandingkeun pigura iPhone sareng telepon sanés. Kurangna damel sareng kahoyong kéngingkeun anu bénten. Henteu aya novél sareng inovatif, ngan ukur béda.

  2.   javitm_20 cenahna

    Hal anu pangsaéna pikeun iphone 7 anyar ieu bakal dibawa ka kami bakal aya diskon anu bakal dilakukeun ku aranjeunna dina 6s

    1.    Erik cenahna

      Kuring moal miceun lonceng dina laleur, aranjeunna bieu turun tina artos sareng upami dolar henteu teras-teras naék, iPhone 6 langkung seueur biaya ayeuna tibatan nalika kuring mésér teu lami saatos diluncurkeun.

  3.   Andrés cenahna

    Hal anu paling aman nyaéta bakal ngagaduhan desain anu sanés sanés anu dipercaya ku sadayana, Apple parantos ngarobah desain na ampir unggal dua generasi.

  4.   fangadgetes cenahna

    Ipis = Langkung teu raoseun sareng sesah dicekel sareng dicekel. Kuring henteu terang intina pikeun terus langsingkeun telepon. Kami kaleungitan otonomi sareng ergonomika. Kumaha waé ogé.

  5.   Julien cenahna

    kirang beurat = kirang diatur. Kaleungitan port jack. Éta henteu ngagaduhan kaméra dobel. Éta henteu tahan cai. Prosesor mangrupikeun hiji-hijina hal anu kedah baseuh. Dimana kaunggulan iPhone anyar ????