5 trik pikeun janten ahli dina Apple TV

Plex-Apple-TV04

Ngan ukur aya sababaraha dinten di pasar, seueur pangguna anu ngamanpaatkeun alat ieu. Kaseueuran blog anu aya hubunganana sareng téknologi Apple henteu lirén ngeposkeun tutorial ngeunaan alat anyar ieu anu parantos diperbarui tilu taun saatos peluncuran modél samemehna. Apple Remote anu anyar parantos ningkat pisan cara urang berinteraksi sareng alat anyar ieu, upami urang mésér ku modél anu saacanna.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu parantos ngaraosan alat hébat ieu, hal anu paling dipikaresep nyaéta anjeun terang ampir kabéh trik anu ditawarkeunana ka kami. Upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo ngamanfaatkeunnana, kami nunjukkeun lima trik supados anjeun tiasa ahli dina Apple TV generasi kaopat anu énggal.

Lima trik janten ahli TV Apple

Ngatur aplikasi

Sapertos iPhone atanapi iPad, pikeun nyusun ulang ikon aplikasi, anjeun kedah buka aplikasi anu dimaksud sareng tahan bantalan touch pikeun aplikasi pikeun ngamimitian nari. Dina waktos éta anjeun tiasa ngalihkeun aplikasi anu dimaksud dimana éta paling cocog pikeun anjeun.

Hapus aplikasi

Urang bakal neraskeun dina cara anu sami sapertos dina pilihan anu sateuacanna, supados ikon-ikon mimiti ngalih atanapi jogét. Dina waktos éta urang pencét tombol Puter pikeun nembongkeun ménu konfirmasi kanggo mupus na.

Gulung gancang

Ngalebetkeun kecap akses urang dina Apple TV mangrupikeun padamelan anu rumit sabab urang kedah ngalihkeun konci ku konci pikeun lebetna. Pikeun gerak gancang, urang kedah waé geser jari anjeun dina pad touch ku tekanan lampu, Sangkan kursor gancang ngalih kana hurup anu dipikahoyong.

Ngakses karakter alternatip

Pikeun ngakses karakter beraksen, kami ngan ukur kedah tahan bantalan touch dina hurup atanapi simbol dimana urang terang ayana, sahingga karakter khusus na némbongan, sapertos kajadian dina iPhone.

Pilihan musik

Upami urang ngupingkeun musik dina Apple TV sareng lagu anu urang hoyong simpen dina daptar musik atanapi kéngingkeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan na, urang kedah pencét pad touch pikeun sadetik dugi ka ménu kontékstual nembongan dimana éta bakal nawiskeun kami pilihan anu sanés


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Halo, naha aya anu terang upami radio iTunes ngaleungit. vérsi Apple TV sanés tadi?