Chip 5G Apple bakal sumping dina 2023 iPhones

5G

Sigana mah teguh Cupertino nuluykeun jalur kamerdékaanna ti perusahaan ageung anu nambihan komponén kana komputerna sareng saatosna prosesor M1 pikeun Macs, ayeuna diharepkeun iPhones tiasa gaduh chip 5G nyalira dina 2023.

Ngagaduhan pilihan pikeun ngarancang sareng nambihan komponén anjeun nyalira kana alat anjeun henteu diragukeun hiji hal anu parantos dipilarian ku Apple mangtaun-taun. Ayeuna pilihan pikeun nambihan 5G ka alat Cupertino ngaluluskeun enya atanapi enya ngalangkungan Qualcomm, ieu tiasa robih dina ngan saukur dina dua taun.

Naha langkung mandiri dina komponén langkung saé atanapi goréng?

Hiji masalah anu Apple tiasa pendakan sareng ngadamel sareng desain komponén ieu nyalira nyaéta masalah ékonomi. Sareng éta éta patén-patén, biaya produksi sareng anu sanésna diturunkeun tina pembuatan komponén Aranjeunna tiasa naék harga na teu paduli sabaraha hémat pikeun mayar perusahaan sanés, sapertos Qualcomm ayeuna.

Di sisi anu sanésna, bagian anu positip tina ieu nyaéta Apple "moal gumantung" ka saha waé pikeun memperpanjang, ningkatkeun atanapi nerapkeun chip dina alatna. Pabrikan chip ieu sacara logis bakal masrahkeun ka perusahaan perusahaan sanés sareng disebatkeun Broadcom sareng Qorvo bakal nganggap sasarengan sareng TSMC produksi massal pikeun Apple. Ieu sacara logis sok aya diantara pilihan anu dipiboga ku Apple pikeun pembuatan sareng MacRumors ogé nyarioskeun perkawis éta.

Parobihanana henteu acan datang tapi Apple parantos dilaksanakeun pikeun netepkeun hiji tempat deui ngarancang sareng ningkatkeun chip ieu di Munich. Sigana mah taun-taun ieu bakal penting dina hal parobihan di jero alat Apple, anu munggaran nyaéta kisaran Mac sareng ditarikna chip Intel sareng datangna M1, ieu sigana iPhone ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.