IPhone 6c 4 inci datang dina pertengahan 2016 [RUMOR]

Iphone 6c

Kadatangan iPhone anyar anu langkung murah anu ngagaduhan layar 4 inci parantos lami dikabarkan, anu janten édisi iPhone 5c. Kanyataanna nyaéta anu bakal disebat iPhone 6c Sakuduna sumping taun ayeuna, nalika iPhone 6 parantos aya di pasar salami 12 bulan, tapi ayeuna Nopémber sareng sigana urang moal ningali deui dina 2015. Janten anu sigana, numutkeun diréktur panilitian IHS Téhnologi Kevin Wang, iPhone ieu parantos nyiapkeun na tungtungna bakal sumping dina pertengahan 2016.

Sakumaha biasa dina kasus ieu, anjeunna parantos masihan koméntar kana Twitter Cina, Weibo, sareng teu masihan langkung seueur inpormasi ngeunaan éta. Tapi naha anu anjeunna nyarioskeun masuk akal? Tina pandangan kuring, henteu seueur teuing. Éta sigana modél 4 inci sanésna bakal sumping pikeun jalma anu henteu resep layar ageung sapertos kitu, pikeun mimitian, henteu sigana yén nyebatna iPhone 6c diteruskeun ku peta jalan Apple. IPhone 5c kaluar sataun saatos peluncuran iPhone 5 sareng henteu dua taun sanggeusna sabab iPhone 6c ieu bakal sumping.

Di sisi anu sanésna, ngaluncurkeun iPhone tilu bulan sateuacan modél énggal tiasa ngabingungkeun pangguna yén urang bakal ningali "modél cahaya" sateuacan usum panas. Analis Minc-Chi Kuo ogé nyarios yén iPhone 4 inci ieu bakal sumping dina pertengahan 2016, janten éta parantos diamankeun ku dua sumber. Milarian logika, dimungkinkeun pikeun sadaya modél iPhone bakal diluncurkeun sateuacan usum panas, hal anu parantos mastikeun gosip sakapeung, sareng modél 4 inci mangrupikeun versi mini atanapi potong iPhone 7, hal anu kuring pikir éta bakal dilakukeun langkung raos upami sanés kanyataanna aranjeunna bakal maju peluncuran modél iPhone énggal, hal anu kuring pikir henteu mungkin ogé.

IPhone 6c (atanapi 7c, naon waé anu anjeun badé nyauran) bakal nganggo Prosesor A9 sasarengan sareng co-processor M9, Toel ID sareng éta bakal cocog sareng Apple Paytapi moal kalebet 3D Touch. Sareng perkawis harga, sabab anjeun henteu kedah ngarep-ngarep hargana murah. Masih, anjeun badé mésérna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    Teu aya jalan, kuring langkung resep mayar $ 100, $ 200 langkung kanggo iPhone high-end

  2.   avg cenahna

    Kuring, pikeun 200 euro kirang, abdi bakal ngémutanana.

  3.   Anti Padamelan cenahna

    Ieu henteu diajar tina kasalahan. IPhone 5c dikritik pisan, duanana pikeun harga sareng matéri, tapi anu paling penting kusabab éta tungtungna janten pangalaman anu kawates pisan.

  4.   Xjhoan cenahna

    Kuring milih desain ulang iPhone 5cS, langkung ipis sareng kaméra anu langkung saé sareng sentuhan id 4 inci, sanaos parantos biasa kana iPhone 6, gumantung kana masarakat yén iPhone 4 inci ngahontal anu ngan ukur nganuhunkeun henteu. gagasan goréng!

  5.   Alex (Toretto) (@ toretto85bcn) cenahna

    Éta ngan ukur saé upami hargana ngiringan ... Hayu urang nempatkeun tina € 349 atanapi € 399 upami aranjeunna bahkan henteu nyandakna kaluar sabab bakal janten kagagalan sapertos 5C € 599 16GB sareng € 699 32GB dina taun kalénder anu mimiti dimana aranjeunna ngan tiasa ngicalna dina taun kalénder anu kadua nalika harga turun sekitar € 399 approx, sanaos trikna ngan 8GB ... Éta sareng Operator ...