6 téma Winterboard pikeun ngarobih iPhone anjeun

Téma pikeun ios 8

Upami anjeun gaduh iPhone nganggo ios 8 sareng jailbreak, tweak Winterboard mangrupikeun alat anu sampurna pikeun tiasa ngaropea penampilan sistem resep urang, tiasa masihan hawa anu lengkep pikeun naon anu ditawarkeun Apple salaku standar.

Handap anjeun gaduh kompilasi tina 6 téma pikeun Winterboard anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih desain ios 8 dina iPhone anjeun. Aya pikeun aranjeunna pikeun anu raos sareng henteu paduli naha anjeun gaduh iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus, sadayana bakal adaptasi kalayan sampurna kana resolusi layar kadua terminal.

Axla 2

Axla 2

Axla 2 Ieu mangrupikeun vérsi kadua téma visual populér ieu anu sacara lengkep ngarobih tampilan papan luncur iOS 8. Hatur nuhun, urang bakal tiasa ngarobih tampilan ikon, tampilan indikator batréna sésana, jsb.

Salaku standar, Axla 2 kalebet langkung ti 350 ikon sahingga anjeun tiasa nganggo dina aplikasi karesep anjeun ti App Store. Upami anjeun resep, harga na $ 2,99 sareng anjeun tiasa kéngingkeunana dina Repository MacCiti.

maple

maple

Upami anjeun hoyong masihan tampilan datar tina ios 8 touch of kesederhanaan Malah langkung ageung, téma visual Maple bakal masihan kustomisasi anu anjeun milari.

Sanaos masih dina béta, téma na Maple tiasa didownload gratis ti Repository "MapleforiOS.host22.com/repo". Aya waktos nalika Repository lirén damel sareng teu mungkin pikeun ngaunduh Maple

0beres 7

0beres 7

Upami anjeun salah sahiji anu resep kana éta hideung bodas master, téma 0bscure 7 bakal masihan anjeun penampilan numutkeun warna terminal anjeun. Salaku standar, éta nawiskeun sajumlah 500 ikon sahingga anjeun tiasa ngantunkeun iPhone salaku salah sahiji gambar dina gambar.

0beres 7 mangrupikeun téma visual anu tiasa diunduh $ 0,99 tina Repository ModMyi.com

aura

aura

Bisi 0bscure 7 sigana langkung heureuy, Aura bakal masihan sentuhan warna éta anjeun milari tanpa nyerah penampilan anu dipersonalisasi sareng bénten ti ios 8.

300 ikon kalebet salaku standar, tapi upami anjeun terang kumaha ngadamel Photoshop kalayan lancar, a Citakan PSD ku kituna anjeun tiasa ngarobihkeun ikon anu dipikahoyong. Anjeun oge tiasa ngarobih wallpaper, elemen antarbeungeut sistem, jst.

Dina hal ieu, harga Aura nyaéta $ 2,99 sareng anjeun ogé tiasa mendakannana dina Repository ModMyi.com

damar nu jadi kaya batu

damar nu jadi kaya batu

Amber mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kuring pikaresep pikeun ngarobih tampilan iPhone. Éta hadir sareng 250 ikon, dalapan wallpaper, sababaraha widget sanésna sareng tambahan tambahan sanés.

Hiji-hijina kakurangan nyaéta harga na naék dugi $ 3,49 tapi upami anjeun resep, anjeun tiasa kéngingkeun éta dina Repository MacCiti.

Véktor

Véktor

Urang béréskeun bagian téma visual pikeun ios 8 sareng Véktor, téma anu cocog sareng Winterboard sareng salah sahiji iPhone 6 anu lengkep bakal ngarobah tampilan sistem.

Harga na nyaeta $ 3 sareng tiasa diunduh dina Repository ModMyi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Pikeun janten salah sahiji karesep anjeun, anjeun henteu pati terang naon anu disebatna. Éta sanés Amber tapi Ambre

    1.    Nacho cenahna

      Oh muhun? Urang kedah henteu nyarios ngeunaan éta. Kuring nyarios ngeunaan Amber, bahkan dina néwak resmi na anjeun tiasa ningali nami operator na ditulis sapertos kieu.

      http://imgur.com/64QbeKl

      Kuring bakal milari topik Ambre anu anjeun koméntar ...

  2.   Antonio cenahna

    Nya, naha aya anu nyobian téma lollipop?
    Naha dipikaterang upami dreamboard badé diénggalan ka ios 8?

  3.   Jaime Barreto cenahna

    Kuring parantos masang winterboard dina iphone 5s ios 8, tapi éta ngan ukur cicing dina modeu aman, anjeun terang naha masalah ieu parantos dilereskeun?

  4.   Patufet (@ Batista_78) cenahna

    Halo, kuring resep pisan kana daptar tapi naha anjeun tiasa nempatkeun anu gratis?
    Nuhun Nacho.

    1.    Nacho cenahna

      Hanjakalna, Cydia parantos janten bisnis sareng aya sababaraha atanapi téma gratis gratis atanapi kirang. Tukangeun aya jam desain anu pangembangna nyobian nguntungkeun ku harga anu populér. Aya sababaraha pilihan gratis tapi bahkan henteu caket kana naon anu ditawarkeun téma ieu. Kuring bakal milarian téma gratis sareng upami kuring ngagaduhan kompilasi 4-5, kuring bakal nyebarkeunana minggu payun 😉

  5.   Patufet (@ Batista_78) cenahna

    Nuhun Nacho kana kapentingan anjeun! Sing salamet!

    1.    Nacho cenahna

      Kuring parantos ngalakukeun panilitian sareng kanyataanna nyaéta saat ieu aya sababaraha pilihan pikeun ios 8 gratis, upami henteu. Aya sababaraha masalah tapi seueur anu henteu cocog sareng iPhone 6 atanapi ios 8, dina tungtungna hiji-hijina anu parantos diadaptasi nyaéta anu mayar. Urang bakal ningali upami alternatif kaluar tina waktos.

      Salam!

  6.   MaromoConBotella2Litros cenahna

    Nya, kanyataanna, henteu salah sahijina sigana langkung saé kuring tibatan ios 8. Éta sadayana ngagaduhan telepon sélulér Cina 100-euro, sareng kapribadianna aya handapeun 0.

  7.   Jaime Barreto cenahna

    Naha aya anu tiasa masang winterboard dina iphone 5S sareng ios 8? Kuring ngan ukur modeu aman, kuring ngaleungitkeun sadayana, sareng masang winterboard deui, sareng teu nanaon, hiji-hijina cara pikeun miceun mode aman, nyaéta ku mupus winterboard, aya anu terang ngeunaan jalan kaluarna ? mimitina, Nuhun.

    1.    Gorka cenahna

      Hai, aya pembaruan Winterboard ayeuna. Coba ayeuna ningali.

      1.    Jaime Barreto cenahna

        Leres, kuring parantos ngénggalan, hatur nuhun, kuring tiasa ngaktipkeun téma, tapi Amber henteu sanés henteu jalan sacara lengkep, éta ngan ukur ngarobih téma dina Logo sareng setélan boot, tapi ikon springboard henteu robih, kalayan téma anu sanés tiasa dianggo saé.