7 alesan naha anjeun henteu kedah masang iOS 8 Béta

berita-safari-ios-8

Kusabab Apple nampilkeun kamari sore (waktos Spanyol) versi anyar pikeun iDevices, iOS 8, sadayana hoyong dipasang vérsi énggal ieu pikeun maénkeun parobahanana buatan Apple. Mangrupikeun naluri alami, éta kedah dikenal, sareng urang moal tiasa nyingkahanana.

Seueur pisan kabaruan, sawatara diantarana anu ditunggu-tunggu nempatkeun bug dina awak, maksa kami pikeun masangna. Nanging, janten béta, sareng kirang janten vérsi anu munggaran, kuring henteu pernah nyarankeun pikeun masangna. Ieu 7 alesan kunaon anjeun kedah ngaleupaskeun ideu ieu tina sirah anjeun.

  • Masalah kasaluyuan aplikasi. Pangguna anu mimiti anu nguji ios 8 ngalaporkeun ngeunaan sababaraha masalah anu béda dina aplikasi pihak katilu, khususna sareng WhatsApp. Masalah-masalah ieu sanés lepatna pangembang, tapi aplikasi na henteu didamel janten cocog sareng ios énggal. Dugi ka Apple sacara resmi ngaleupaskeun iOS 8 Golden Master, pamekar bakal gampang dina ngamutahirkeun aplikasi na.
  • Ngandung kasalahan. Salain tina masalah anu anjeun sangsara ku aplikasi pihak katilu, sistem éta sorangan, saur urang, henteu lengkep réngsé, sabab éta masih kedah ngagosok kasalahan anu bakal urang mendakan nalika operasi na. Hal normal dina jenis betas ieu nyaéta alatna hurung deui nalika anjeun browsing atanapi nyerat email, nyarios dina telepon atanapi maénkeun kaulinan. Reboot ieu pisan bangor. Sakumaha ceuk Apple, éta mangrupikeun vérsi pikeun pangembang sanés pikeun pangguna akhir.
  • Cadangan IOS 8 henteu valid pikeun ios 7. Sanaos prosedur anu saderhana pisan, angkat ti ios 8 dugi ka ios 7.1.1, alat anjeun tiasa sangsara sababaraha jinis masalah kasaluyuan. Anjeun moal tiasa muka cadangan ios 8 dina ios 7.1.1 lami. Anjeun ngan tiasa malikkeun kana versi ios 7 anu parantos disimpen dina komputer anjeun, anu sampurna cocog. Nyaéta, sagala anu anjeun lakukeun sareng alat anjeun ti saprak anjeun masang ios 8 dugi ka ngaleungitkeun éta bakal leungit.
  • Henteu cocog sareng Jailbreak. Tim evasi0n moal ngaleupaskeun jailbreak pikeun ios 8 dugi ka versi akhir pamustunganana dileupaskeun pikeun masarakat umum. Upami anjeun gaduh pérsi sateuacanna ios 7.1 sareng anjeun masih ngagaduhan Jailbreak, anjeun kedah terang yén upami anjeun masang ios 8, anjeun ngan ukur bakal tiasa ngaunduh dugi ka versi ios 7.1.1 anu henteu ngagaduhan Jailbreak. Jailbreak pikeun ios 7 muncul tilu bulan saatos vérsi resmi ios, éta sanés prosés gancang.
  • Anjeun teu gaduh pitulung. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng alat anjeun, anjeun moal kéngingkeun bantosan naon waé, sanés ti Apple ogé ti pangembangna. Aranjeunna teras nyarankeun yén urang ngantosan vérsi pangénggalna sareng Apple bakal nyaritakeun yén dina béta salajengna, masalah anu anjeun sangsara dina alat anjeun bakal direngsekeun. Pamekar henteu masangkeun betas munggaran dina alat utami, tapi nganggo anu sekundér pikeun nguji operasi pembaruan anu dilakukeun dina aplikasi na.
  • Éta henteu dioptimalkeun sapinuhna. Peluncuran vérsi béta pikeun Apple pikeun ngempelkeun inpormasi ngeunaan kasalahan, kinerja sareng operasi iDevices anu sanés. Unggal béta anyar, biasana ngarengsekeun masalah anu parantos kauninga dina iDevices anu sanés dimana éta parantos dipasang.
  • ekspektasi. Sababaraha fitur anyar sapertos pusat béwara kalayan widget, sareng keyboard pihak katilu, moal sayogi kanggo umum dugi pamekar ngempelkeunna kana aplikasi nyalira, kalebet dukungan pikeun widget, anu pastina pikeun vérsi ios 8 Master Emas.

Teu aya anu resep yén alat kami henteu tiasa dianggo leres, gaduh gangguan sareng janten teu puguh. Upami anjeun pangembang anjeun parantos ngalaman masalah sapertos ieu sateuacanna, tapi upami anjeun pangguna akhir sareng biasa ngaunduh vérsi akhir, langkung saé pamiceunan tina ide anjeun.

Tapi kalem hal-hal bakal langkung saé nalika Apple ngaluarkeun versi anyar béta dina minggu anu bakal datang. Kuring miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun netelakeun keraguan anjeun ngeunaan masang ios 8 atanapi ngantosan vérsi akhir.

DIPERBARUI: Upami anjeun hoyong ningali hasil tina masang iOS 8 Béta 1 dina iPad, buka tulisan éta Kesan munggaran ngeunaan ios 8 dina iPad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gera cenahna

    Henteu teras, anu leres nyaéta anjeun yakin kuring yén kuring sadetik jauh ti restart ipad pikeun masang béta, hatur nuhun

  2.   José cenahna

    Siri tiasa sayogi kanggo Ipad 2. dina vérsi énggal ios 8 ieu

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Upami ku ios 7 éta moal aya deui, kuring yakin pisan yén ku ios 8 aranjeunna bakal nerapkeunana.

  3.   José cenahna

    Hai Ignacio,

    Warta sakedik bilih aya nyimpulkeun yén éta moal mungkin ... tapi kuring hoyong anu sabalikna ;-),