83% nonoman Amérika gaduh iPhone sareng 20% ​​rencana kanggo mésér Apple Watch

Pipper Jaffray parantos nyebarkeun hasil survey taunan anu dilakukeun ku anjeunna unggal taun di kalangan nonoman Amerika. Survei ieu, dilakukeun di antara langkung ti 8.000 murid SMA di Amérika Serikat, sapertos anu sateuacana, nunjukkeun ka urang kumaha iPhone raja dina kelompok umur ieu sareng yén Apple Watch lalaunan jalanna.

Diantara langkung ti 8.000 murid anu diwawancara, 83% nyarios yén aranjeunna gaduh iPhone, dituturkeun ku 9% anu resep kana Android. Tina sadaya réspondén anu ngaku ngagaduhan iPhone, 20% diantarana nyarios yén aranjeunna ogé ngagaduhan Apple Watch. Tina 9% anu ngaku ngagunakeun smartphone Android, 2% gaduh Samsung Gear.

Tina sadaya pangguna anu janten bagian tina survey ieu sareng anu ngaku gaduh iPhone, 22% ngarencanakeun mésér Apple Watch dina 6 bulan ka hareup, 1% langkung handap tina survey anu sami anu dilakukeun ku perusahaan genep bulan ka pengker.

Panilitian ieu ogé nyayogikeun kami inpormasi ngeunaan platform sosial panglobana dianggo ku nonoman Amerika. Sanaos kamekaran anu luar biasa anu dipiboga ku Instagram di sakumna dunya, Snapchat, sumber inspirasi pikeun Instagram, mangrupikeun platform favorit pikeun grup ieu.

41% réspondén ngabagi sareng ngirim pidéo ephemeral ngalangkungan platform ieu. 35% ngalaksanakeunana ngalangkungan Instagram, bari duanana Twitter, sapertos Facebook, ngan ukur dianggo ku 6% nonoman Amérika. Pinterest ogé nembongan dina survey ieu panggunaan média sosial kalayan 1%.

Panilitian ieu ogé nunjukkeun urang data anu sanés sapertos éta nyéépkeun rata-rata $ 2.600 sataun, Kalayan tuangeun janten prioritas diantara lalaki. Footwear ngahasilkeun artos dina artos anu diinvestasikeun unggal taun, nanging, aksésoris baju gaduh kirang sareng kirang beurat di komunitas ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ngarobih cenahna

    Sareng modél naon anu teu aya panasaran murni, calon palanggan? Naaaaaaaah, fakenews anu ngan ukur nyumputkeun jo ... naon apel

  2.   Lolo cenahna

    Survei ieu kedah dilakukeun ku Tezanos.
    Éta ditiup, 83% gaduh iPhone! Sareng aranjeunna tetep lega nyarios omong kosong éta.