Dina 9 dinten, 1.650 aplikasi parantos dugi ka App Store, 75% diantarana stiker

anyar-stiker-pesen-ios-10-2

Salah sahiji hal anu paling penting anu ditepikeun ku perusahaan di Cupertino dina WWDC terakhir anu diayakeun Juni kamari nyaéta aplikasi Messages, aplikasi anu parantos nyandak kami sajumlah ageung novelty sapertos stiker, GIF ogé kamungkinan pikeun ngahususkeun pesen téks boh gambar anu urang kirim.

App Store parantos nampi 10 aplikasi anyar ti saprak peluncuran ios 1.650, numutkeun ka Sensor Tower. Tapi anu matak nyaéta anu jumlahna nyaéta 1.251 aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahususkeun pesen kami ngalangkungan stiker. Sésana, 402 aplikasi, nyaéta aplikasi anu teu aya hubunganana sareng fungsi anyar aplikasi pesen.

sénsor-menara-imessage-800x612

Tina 1.251 aplikasi éta anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur pesen urang, ngan 307 sayogi pikeun diunduh gratis sedengkeun sésana, 944 aplikasi mayar. Tina 944 aplikasi ieu, 86% hargana 99 sén euro, biaya 12% 1,99 euro, biaya 1% 2,99 euro sareng ngan hiji aplikasi hargana 3,99 euro.

sénsor-menara-imessage-2-800x641

Upami urang nyarioskeun 402 aplikasi anu teu aya hubunganana sareng stiker, urang tiasa tingali kumaha 91 diantarana nyaéta kaulinan, 39 aya hubunganana sareng hiburan, 31 dianggo, 26 mangrupikeun aplikasi anu aya hubunganana sareng produktivitas, 25 sareng jaringan sosial, 23 sareng fotografi sareng video, 21 sareng perjalanan, 18 sareng pendidikan ...

Stiker mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nganyatakeun parasaan urang ngalangkungan fungsi énggal aplikasi ios 10 Messages. Ayeuna, salian ti aplikasi anu ngan ukur nawiskeun kami stiker, Urang ogé tiasa mendakan aplikasi sanés anu nambihan stiker gratis kawas Periscope. Nanging, anu sanés ngamungkinkeun urang ningkatkeun produktivitas, sapertos Readdle's Scanner Pro, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyeken sareng ngirim dokumen langsung ngalangkungan aplikasi anu cocog sareng aplikasi Messages. Tinder atanapi Fallout Shelter ogé parantos ngarilis pembaruan énggal pikeun nambihan stiker anu cocog sareng ios 10 pesen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.