9.7 iPad Pro, langkung luhur ti 12.9-inci; kalayan kaméra 12MP

iPad-pro-9-7-inci

Upami sadaya rumor janten leres, iPad 9.7 inci salajengna janten tablet anu paling dipikaresep ku Apple. Rumor ieu nyarios yén desain anu 9.7 inci iPad Pro Éta bakal sami sareng anu dipidangkeun dina Oktober kamari, anu bakal kalebet opat speaker sareng Smart Connector, tapi bakal aya sababaraha bédana anu penting, anu pangpayunna dina kaméra: modél 12.9 inci kalebet kaméra 8MP, tapi Mark's sumber Gurman mastikeun yén modél 9.7 inci bakal sami sareng iPhone 6s, anu ditarjamahkeun kana 12MP. Saolah-olah éta henteu cekap, iPad ukuran pinuh ogé bakal Fitur lampu kilat poto.

Ngagunakeun kaméra anu sami sareng iPhone 6sApple ogé bakal yakin kana poto dina tablet anjeun, mangrupikeun hal éta, sanaos leres yén kami henteu tiasa nyarios yén kaméra iPads anu pang anyarna goréng, éta ogé yén éta jauh pisan tina iPhone. Seueur kalepatan anu terakhir nyaéta tablet Apple henteu ngagaduhan lampu kilat sareng, numutkeun kuring, aranjeunna ngan ukur nyandak gambar anu saé dina lingkungan anu hurung pisan (sareng kadang henteu sapertos kitu)

9.7 iPad Pro, langkung kuat tibatan iPad Pro

Upami urang ngemutan bédana ukuran sareng yén aranjeunna bakal nganggo komponén internal anu sami, urang tiasa nyarios yén modél 9.7 inci bakal langkung kuat tibatan 12.9 inci. Duanana bakal gaduh Prosesor A9X, tapi layar anu langkung alit peryogi kirang usaha, janten éta bakal nambihan kakuatan. Di sisi anu sanésna, hal-hal tiasa disaruakeun upami Apple mutuskeun kalebet kana modél anu langkung alit a Tampilan 4K, dina hal ieu urang kedah ngantosan Patokan munggaran kanggo ningali anu mana ti dua anu ngagaduhan skor anu pangsaéna.

IPad Pro 9.7 inci kedah diulas sasarengan iPhone SE sakapeung dina Maret. Aya dua rumor, salah sahiji anu mastikeun yén éta bakal ditepikeun dina Salasa, 15 Maret, sareng anu sanésna urang bakal tiasa ningali éta pikeun kahiji kalina dina poe ka 21 bulan anu sami. Numutkeun ka Gurman, alat éta bakal dijual dinten Jumaah minggu anu sami dina waktosna dipasihkeun. Kuring sareng kuring ngitung dinten. Sareng anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.