90% pamaké Apple tetep satia ka merek

Saperti dina sagala widang kahirupan, salawasna aya fans na naysayers mun anjeun kudu milih antara ngan dua pilihan nanaon. Baheulana kajantenan sareng mobil béngsin atanapi solar, atanapi video VHS atanapi Betamax, sareng ayeuna nalika milih antara Mac atanapi PC, atanapi antara iPhone atanapi Android.

Anjeun kudu mutuskeun antara bodas atawa hideung, tanpa bisa milih abu a. Sareng éta hartosna saatos anjeun milih, anjeun écés tiasa robih iraha waé, tapi masih traumatis. Biasana, upami anjeun wareg sareng pilihan, boro anjeun bakal ngarobah sisi.

Tanpa lebet kana sawala langgeng sistem nu hadé, lamun ios atanapi Android, Kabeneran aya nu ilaharna hiji anu biasa ngagunakeun salah sahiji dua lingkungan, boro robah ka sisi séjén. Biasana disangka yén anu dipilih nyaéta anu pangsaéna, sareng anu sanésna dikritik parah, sareng kalolobaanana, kalayan henteu terang bahkan henteu nyobian éta.

Anu jelas nyaéta yén pangguna anu nguji ékosistem Apple, biasana ngait sareng tetep satia kana merek, euweuh urusan sabaraha mahal alat Anjeun bisa sigana apriori a.

Saha anu meuli iPhone, malikan deui

Data anyar anu nembé dikaluarkeun ku analis di Consumer Intelligence Research Partners nunjukkeun yén fans Apple tetep satia ka merek, sareng 90% pamaké iPhone tetep sareng Apple kana waktosna.

Grafik

Numutkeun studi ieu, Apple ngagambarkeun ampir satengah sadaya penjualan smartphone di Amérika Serikat dina tilu taun ka tukang. Dina période sarua, Samsung diteundeun saeutik leuwih satengah tina jualan alat Android. Angka-angka nyarios yén Apple ngagaduhan 43% tina penjualan smartphone AS dina tilu taun ka pengker, dibandingkeun sareng Samsung, anu 31% sareng LG ngan 9%.

Angka CIRP ogé nunjukkeun yén tingkat kasatiaan pikeun Apple, nyaéta, persentase palanggan anu ngulang beuli kadua iPhone saatos gaduh samemehna, tetep stabil dina 90%. Kasatiaan merek pikeun produsén Android henteu saluhureun sabab rebranding dina ékosistem Android langkung gampang. Éta ogé noteworthy yén sanajan maranéhna robah pabrik, kasatiaan umum pikeun sistem Android éta ogé sabudeureun 90%.

Pondokna, kasatiaan antara dua ékosistem, ios sareng Android, aranjeunna satuju, 90%. Kauntungannana Apple nyaéta nalika pangguna ngarobih iPhone na, anjeunna ngalakukeunana pikeun anu sanés, ogé ti Apple. Di sisi anu sanés, pangguna Android langkung dipikaresep ngarobih produsén, ngamangpaatkeun tawaran, atanapi peluncuran énggal alat anu langkung modern, atanapi ngan saukur nyobian produsén anu sanés, tanpa kedah ngarobih sistem.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Satia pikeun sababaraha alesan, sababaraha diwajibkeun, sareng anu sanésna pikeun amanah, diantara anu wajib nyaéta anjeun nyiptakeun ékosistem komputasi anjeun dina produk, desain, kaamanan. Ngarobih salah sahiji aranjeunna sami sareng henteu gaduh fitur-fitur anu tangtu dina alat-alat éta tina merek sanés, kuring henteu terang naon anu kajantenan ka Apple, tapi peryogi seueur telat dina sababaraha fitur alatna, sapertos megapiksel tina kaméra. , zum tina telepon, continuity generational dina desain, Jeung panungtungan pisan gajih, nempatkeun lekukan dina laptop, mangrupakeun kasalahan badag, nu nunjukkeun yén hal anu teu jalan ogé, urang sono ka anjeun Steve Jobs jeung Jony Ive. ..

    1.    Tony Cortes cenahna

      Satuju pisan. Sababaraha warta penting dina iPhone 13 sareng Apple Watch Series 7 dibandingkeun sareng modél taun ka tukang. Sigana nu lately aranjeunna geus fokus kana Apple Silicon. Hayu urang miharep aranjeunna meunang accu pikeun taun hareup. Éta bakal janten bom upami aranjeunna nampi glukométer diwangun kana Series 8, contona. Urang tingali.

    2.    Antonio cenahna

      Android parantos lami sababaraha taun ka pengker ... Sareng salam!