Témbong "render" anu nyayogikeun naon anu katingalna iPhone LCD kalayan layar 6,1 inci

iPhone LCD 2018 ngajadikeun

Éta henteu heran yén - upami teu aya anu robih - Apple bakal ngaluncurkeun iPhone anyar Séptémber payun. Sanaos dina hal ieu, henteu ngan ukur dua vérsi anu diarepkeun, tapi parantos aya spekulasi sababaraha bulan kalayan datangna iPhone kalayan layar LCD anu bakal nyaruakeun tampilan iPhone X ayeuna. Sareng, tangtosna, ku harga anu langkung disaluyukeun, anu henteu murah.

Pikeun ngaléngkah, langkung modél pikeun ngahijikeun sadaya rumor anu ditumpukeun dina Internét, ngadamel daptar lengkep sareng nempatkeun éta kana prakték dina modél digital 3D. Dina hal ieu éta ogé parantos dipraktekeun sareng hasilna tiasa ditingali duanana dina gambar boh dina video anu urang pasang di handap ieu.

Render anu parantos diluncurkeun simulasi atanapi nunjukkeun naon anu tiasa diarepkeun tina iPhone ieu nganggo layar LCD tapi ku tampilan iPhone X. Mimiti, tren tungtungna nyabut tombol «Home» bakal teraskeun. Nyatana, dina gambar anjeun tiasa ningali kumaha anjeun bet dina layar nganggo "kiyeu" populér; nyaéta, modélna bakal ngagaduhan téknologi Face ID.

Di sisi séjén, modél anyar ieu bakal langkung kandel tibatan iPhone X -8,3 mm dibandingkeun sareng 7,7 mm pikeun modél ayeuna-. Kami ogé bakal gaduh gelas deui éta bisa dirojong ku ngecas nirkabel, ogé henteuna lénsa ganda dina kaméra utami sareng nimbulkeun modél sapertos iPhone 8; sénsor tunggal.

Akhirna, sakumaha anu urang sebutkan - sareng sabab aranjeunna parantos prediksi dina kasempetan -, harga iPhone LCD angkatan énggal ieu bakal ngagaduhan harga anu langkung terjangkau. Sanaos, awas, éta bakal wani ngomong yén éta bakal murah: kisaran anu diacak antara 700 sareng 800 dolar. Nyaéta, didieu di Spanyol urang bakal ningali sakitar 800 euro ngarobih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.