AT&T ngajalankeun tawaran anu pikaresepeun pikeun mésér iPhone 6 anjeun langkung mirah

iphone 6 att

Operator AS AT&T parantos ngaluncurkeun sababaraha tawaran, diantara para pelangganna langkung meujeuhna ngagaleuh iPhone 6. Perusahaan parantos ngaluncurkeun program perdagangan anu nawiskeun diskon anu saé nalika anjeun masrahkeun iPhone lami anjeun. Upami anjeun badé mésér iPhone 6 sareng anjeun badé ngaleungitkeun iPhone 5s anjeun, operator nawiskeun anjeun sakedik Potongan $ 300 kalayan program AT&T Salajengna. Prakarsa ieu ngamungkinkeun urang nyandak telepon gratis (urang ngan kedah mayar pajeg nalika didirikan) sareng mayar terminal unggal bulan. Saatos hiji atanapi dua taun urang bakal milih ngomean deui smartphone urang.

Sabalikna, upami anjeun gaduh iPhone 4s, iPhone 5, atanapi iPhone 5c, operator nawiskeun sahenteuna $ 200 diskon. Tangtosna, terminal anjeun kedah dina kaayaan anu saé supados anjeun tiasa nguntungkeun tina kaunggulan ieu.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun resep kéngingkeun iPhone 6 sareng engké mésér iPad, AT&T nawiskeun diskon dugi ka $ 200 kanggo ngagaleuh tablet Apple kalayan rencana data. Sadaya tawaran ieu parantos dilaksanakeun sareng bakal ngajalankeun dugi ka 30 Séptémber.

hargal iPhone 6 sareng AT&T Salajengna 12 bulan éta $ 32,50 sabulan. Kalayan rencana na AT&T Salajengna 24 bulan Anjeun bakal mayar $ 27,09 dina unggal invoice. IPhone 6 kalayan kontrak dua taun hargana $ 199.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun milih iTelepon 6 Tambih Deui, harga bulanan na nganggo AT&T Salajengna 12 nyaéta $ 37,50 sareng $ 31,25 pikeun AT&T 24. Harga kalayan kontrak dua taun nyaéta $ 299 kanggo modél 16GB dasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Aéh, kuring cicing di Spanyol ... Janten sanés fu ogé fa ...