Naha kuring mésér iPhone 12 ayeuna atanapi ngantosan iPhone 13 anyar?

IPhone 13 kaméra dina konsép anyar

Patarosan anu langgeng nalika tanggal ieu sumping nyaéta anu tiasa anjeun baca dina judulna: Naha kuring mésér iPhone 12 ayeuna atanapi ngantosan iPhone 13 anyar? Dina hal ieu waleranna tiasa béda-béda gumantung kana pasualan tapi ayeuna urang bakal nyobian mamatahan anjeun ku sababaraha cara supados anjeun henteu buru-buru nyandak kaputusan ieu.

Nalika urang nyarioskeun iPhone urang kedah tumut kana sababaraha faktor sareng éta yén aranjeunna kaleungitan sakedik nilai di pasar sanaos kanyataanna modél anyar kaluar, tapi leres anjeun tiasa mendakan sababaraha tawaran anu pikaresepeun sareng Anjeun pastina bakal tiasa ngahémat artos nalika ngantosan ngan ukur pikeun peluncuran iPhone 13 anyar.

Sababaraha kabaruan tina iPhone 13 anu énggal penting sapertos Tampilan 120Hz, tampilan teras-teras, atanapi paningkatan kaméra, tapi henteu sigana urang bakal gaduh parobihan ageung dina alat anyar ieu numutkeun rumor dinten ayeuna ... Kami ngan bakal ningali ieu nalika diluncurkeun sareng kanggo ayeuna aya sakedik waktos kanggo éta maka anu pangsaéna henteu buru-buru kaputusan saprak outlay finansial henteu alit dina sadaya kasus.

Ayeuna iPhone lami abdi tiasa dianggo saé

jingjing iPhone

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu aya dina panangan aranjeunna iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, atanapi bahkan iPhone X rekomendasi nyaéta anjeun ngantosan kadatangan iPhone 13 kanggo mésérna. Ieu tiasa janten naséhat anu pangsaéna pikeun pangguna ieu anu ngagaduhan alat "lami" sareng badé ngalih kana modél énggal.

Kumaha waé ogé, upami paningkatan anu dilaksanakeun dina modél iPhone 13 anyar anu dipidangkeun dina sasih Séptémber henteu dipikaresep ku anjeun anjeun tiasa milarian modél iPhone 12 kalayan harga anu langkung handap, janten dina hal ieu upami iPhone anjeun tiasa dianggo anu hadé nyaéta anu paling saé dijaga dugi ka dinten presentasi.

IPhone kuring henteu jalan saé sareng kuring kedah ngarobihna

rusak iPhone

Dina hal ieu, naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta milari tawaran anu pikaresepeun pikeun iPhone anu langkung lami tibatan model ayeuna. Aya poéna iPhone anu direnovasi anu tiasa dianggo pisan dina kasus ieu. Alesanna saderhana, anjeun bakal ngahémat seueur harga sareng anjeun tiasa nyimpen terminal anu sami nalika diical bari kaleungitan artos sakedik di pasar. Upami anjeun ngarobih iPhone 12, inpéstasina langkung luhur, maka dina hal ieu kami henteu mamatahan anjeun mésér iPhone terakhir ieu kecuali upami anjeun gaduh artos langkung seueur.atawa. Investasi langkung ageung sareng anjeun bakal kaleungitan langkung artos ku pameseran anjeun, di sisi anu sanésna upami anjeun milih anu nyéépkeun dugi ka Séptémber teras nempatkeun éta pikeun dijual anjeun moal kaleungitan seueur artos.

Sakali modél iPhone 13 dipasihkeun, anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep, iPhone 12 kalayan potongan harga atanapi langsung pikeun modél énggal. Ku cara kieu anjeun bakal salawasna kaluar meunang kusabab investasi bakal dina modél anyar. Anjeun ogé tiasa milih milih iPhone 12 sareng angkat tina 13, tapi anu ayeuna urang henteu pikir mangrupikeun kaputusan anu saé.

Naséhat anu pangsaéna ayeuna nyaéta sabar.

iPhone 13

Upami anjeun henteu ngagaduhan kabutuhan anu ekstrim atanapi sacara langsung éta henteu kusabab iPhone anjeun rusak, hal anu pangsaéna dina sadaya kasus nyaéta ngayakeun Agustus ieu sareng ngantosan presentasi Séptémber pikeun mutuskeun. Kami terang yén sesah ngarepkeun anu langkung laun tibatan biasana nalika anjeun gaduh kaméra generasi pangénggalna anu anjeun pikahoyong, sanaos leres éta ngantosan masih pilihan pangalusna dina titik ieu. 

Janten kana patarosan Naha kuring mésér iPhone 12 ayeuna atanapi ngantosan iPhone 13 anyar? Jawabanna nyaéta ngantosan presentasi iPhone 13 teras nganilai naha anjeun resep atanapi henteu mésér modél anyar ieu anu bakal diluncurkeun ku perusahaan Cupertino. Sabenerna ngagaleuh iPhone 12 ayeuna sanés pilihan anu goréng tapi jelas yén iPhone 13 bakal nambihan paningkatan dina modél ayeuna sareng sabab kami nyarios anjeun tiasa mendakan sababaraha tawaran anu pikaresep tina iPhone 12 saatos modélna dipidangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.