Adobe Photoshop ayeuna cocog sareng iPad Pro

iPad Pro nganggo Apple Pencil

Adobe parantos ngamutahirkeun dua aplikasi Photoshop utami na kanggo ios, Fix and Mix, kalayan dukungan lengkep pikeun fitur multitasking di ios 9 sareng kasaluyuan kanggo iPad Pro.

Duanana aplikasi ayeuna nawiskeun pamisah pamisah dina iPads, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun dianggo sisi-sisi ku aplikasi sanés anu ngadukung fiturna. Pembaruan diwatesan pikeun iPad Air 2, iPad Mini 4 sareng iPad Pro salajengna. Dina iPad Pro éta bakal ngijinkeun pangguna ngédit gambar anu langkung ageung tibatan dina alat sanés.

Nya kitu, aplikasi kedah ngagaduhan fungsi "dasar" pikeun Apple Pencil, tapi Adobe henteu ngajelaskeun naon artina ieu. Apple Pencil nawiskeun kacondongan sareng sensitipitas tekanan.

Ngalereskeun Photoshop diarahkeun ka retouching sareng malikkeun gambar, ngagunakeun sagala rupa sikat sareng alat pikeun nyaluyukeun pokus, warna, paparan, sareng jenuh. Campur diwangun kanggo ngagunakeun kliping, ngagabungkeun, sareng lapisan, sanaos sababaraha alat panyaluyuan gambar dasar aya.

Duanana aplikasi gratis, sareng aranjeunna dijalankeun dina alat naon waé sareng ios 8.1 atanapi engké. Pamakéna kedah kitu, ngagaduhan konéksi Internét sareng ID Adobe pikeun ngagunakeunana.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.