AirPods Gen 3 Moal Ngaluncurkeun Bulan Ieu

AirPods 3

Minggu kamari urang nyebarkeun tulisan dina numutkeun sababaraha rupa sumber, éta peluncuran AirPods generasi ka-3 bakal nepi ka pasar sapanjang bulan Maret éta. Nanging, sumber énggal ngaku sebaliknya. Numutkeun ka L0vetodream, mastikeun laporan saméméhna Ming-Chi Kuo, produksi AirPods 3 moal ngamimitian dugi ka akhir taun.

Kuo nyatakeun sababaraha dinten ka pengker yén generasi katilu AirPdos aya dina pamekaran tapi yén ranté suplai Kuring henteu siap ngadamel éta sacara masif dugi ka kuartal katilu 2021, ngancurkeun rumor sateuacana anu nunjukkeun akhir Maret pikeun diluncurkeun.

L0vetodream ngagaduhan a sajarah prediksi anu luhur pisan. Nyatana, anjeunna mangrupikeun salah sahiji ti saeutik leaker anu ngaku yén Macs munggaran kalayan prosesor Apple Silicon bakal janten Mac Mini sareng MacBook Air 13 inci. Anjeunna ogé pencét sareng nami HomePod mini, nami sadaya rentang iPhone 12, warna iPad Air énggal ...

Neruskeun rumor, ieu nunjuk kana generasi katilu AirPods 3 bagikeun seueur desain AirPods Pro, Tapi tanpa ngahijikeun sistem pembatalan noise atanapi desain tali ceuli.

Salami minggu-minggu samemehna, seueur sumber nganggap yén AirPods 3 bakal janten bagian tina peluncuran produk anu Apple bakal rencanakeun pikeun acara anu Apple bakal sohor dina 23 Maret. Dina waktos ayeuna tanggal ieu masih kanyahoan sareng waktosna atos béak.

Upami Apple ngarencanakeun ngayakeun acara pikeun bulan Maret, éta kedah ngalakukeun pengumuman dina sababaraha dinten ka hareup, paling gancang sateuacan Jumaah salajengna, 19 Maret, hiji acara anu bakal online sapertos sésa acara anu diayakeun Apple di 2020 kusabab pandemi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.