AirPods Pro anyar kalayan desain sareng fitur énggal bakal sumping di ahir 2022 numutkeun Ming-Chi Kuo

Ieu mangrupikeun rumor penting anu aya dina tabel tanggal ieu. Apple AirPods Pro anyar aya dina biwir sababaraha analis sareng sababaraha diantarana, sapertos Ming-Chi Kuo anu kondang, nunjukkeun dina laporan panganyarna yén perusahaan nuju nyiapkeun peluncuranana pikeun ahir taun 2022, husus keur kuartal panungtungan taun.

Panginten Apple hoyong ngaluncurkeun headphone énggal kalayan datangna modél énggal iPhone 14 sareng Apple Watch Series 8, dina momen konci jualan na yén launching aranjeunna saméméhna bisa hartosna pangsaeutikna jualan alatan masalah suplai urang boga kiwari.

Desain anyar, fitur anyar sareng parobahan utama pikeun AirPods Pro

Ampir pasti perusahaan Cupertino hoyong gaduh headphone anu paling luhur dina hal kinerja, desain sareng luhureun sadaya kasaluyuan sareng alat Apple. Dina hal ieu, sadayana nunjukkeun yén aranjeunna tiasa ngaluncurkeun desain énggal pikeun headphone ieu, ningkatkeun sababaraha kauntungan anu aranjeunna tawarkeun ku sensor énggal pikeun ngukur rupa-rupa parameter olahraga sareng sigana otonomi anu langkung ageung tibatan modél ayeuna berkat perbaikan chip internal.

En MacRumors Éta ogé nunjukkeun yén kecap-kecap anu dikedalkeun ku Kuo tiasa janten konci kusabab kasaruaan aranjeunna sareng bocor sanésna ti analis sapertos Mark Gurman. Dina naon waé, anu penting nyaéta fokus kana tanggal kamungkinan peluncuran Apple AirPods Pro anyar ieu. Anu jelas nyaéta yén aranjeunna bakal langkung saé tibatan anu ayeuna sareng mugia kalayan saham maksimal tiasa diluncurkeun tanpa masalah tina jinis ieu sanaos éta tiasa janten tugas anu pajeulit mertimbangkeun masalah saham ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.