AirPods Pro generasi kadua pikeun kuartal katilu 2022

Apple AirPods Pro

Sareng kuartal katilu Apple sapertos anu urang terang dina bulan Juli sareng Séptémber, janten kamungkinan AirPods Pro generasi kadua ieu bakal mungkas. sumping babarengan sareng modél énggal iPhone 14 sareng Apple Watch Series 8.

Gosip anu nunjukkeun éta ayeuna a leaker saeutik dipikawanoh dina Twitter nelepon dirina FronTron tapi éta ngagaduhan sababaraha kasuksésan konci sapertos tanggal peluncuran AirPods 3. Sareng éta sadayana nunjukkeun yén AirPods Pro bakal sumping salami Q3 Apple anu satuju langsung sareng presentasi produk unggulan na.

Jaringan sosial Twitter tanggung jawab nunjukkeun jinis bocor ieu sareng kalayan waktosna anjeun tiasa ningali naha anjeun suksés atanapi henteu. Dina hal ieu »Tron» ngabenerkeun gosip kahiji yén éta ngumumkeun dina jaringan sosial peringatan ngeunaan datangna pikeun kuartal kadua taun ti Apple, ayeuna nyebutkeun yén katilu bakal dibere:

Gosip ieu saluyu sareng anu diumumkeun ku Mark Gurman sareng Ming-Chi Kuo nyalira, janten kamungkinan dina sababaraha minggu urang bakal ningali langkung rinci ngeunaan presentasi anu mungkin ieu. Anu jelas nyaéta sababaraha sumber anu ngingetkeun kadatanganana pikeun awal taun payun ngabenerkeun prediksina dugi ka pertengahan 2022. Ngan tetep ngantosan ningali naha éta kaeusi. Sigana éta "Tron" gaduh sababaraha kontak langsung dina ranté suplai Apple sareng ieu dumasar kana sumber anu sami pikeun ngaduga presentasi AirPods Pro 2 ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.