Aktipkeun Star Trek Spock's Hidden Emoji di ios 8.3

Hidden EMOJI iOS 8.3

Upami anjeun henteu acan mendakan, dina kasus iOS 8.3, salian ti emojis anjeun parantos terang, aya sababaraha anu disumputkeun dina kode. Ieu hartosna yén sistem tiasa maca, tapi pangguna henteu tiasa ngagunakeunana kusabab henteu muncul dina ménu na. Sanaos ayeuna urang moal tiasa ngaktipkeunana sapertos anu sanés, upami urang badé nyarioskeun ka anjeun trik supados anjeun tiasa ngagaduhan anu mimitina tina emoji ieu anu Apple henteu ngantep masarakat awam ningali.

Ieu teh emoji yén anjeun parantos ningali saluhureun garis ieu sareng éta sadayana unggeuk ka dunya paling Nerd. Mangrupikeun upeti ka Spock ti Star Trek, sareng mangrupikeun simbol tina Vulcan. Éta hartosna hirup panjang sareng kajembaran. Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa gaduh dina iPhone anjeun sacara manual? Sahenteuna upami anjeun hoyong ngaraosan éta sateuacan Apple mutuskeun ngajantenkeunana janten emoji asli pikeun ios 8.3, dinten ieu urang bade ngajelaskeun naon anu anjeun kedah lakukeun. Mangrupikeun prosés anu rada repetitive, tapi upami anjeun resep kana simbol sareng anu éksklusif, éta pasti aya gunana.

Pikeun tiasa ngagaduhan éta dina iPhone anjeun, anjeun kedahna aksés kana éta link ti Safari pikeun iPhone. Anjeun nyalin masing-masing emoji, sareng anjeun nempelkeun aranjeunna hiji-hiji dina warna anu béda ku cara nuturkeun rute.

Setélan> Umum> Keyboard> Singkatan> +

Sakali aya, nyalin dina bagian frasa, emoji anu bakal anjeun transferkeun kana clipboard tina tautan anu sateuacanna, sareng atur aksés langsung ngalangkungan kombinasi tombol anu anjeun pikahoyong dina bagian Singkatan. Sakumaha saderhana éta. Ayeuna, pas anjeun parantos ngonpigurasi sadayana, upami anjeun gaduh singketan dina keyboard anjeun, ieu bakal muncul emoji disumputkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    Upami emoji ios leres-leres biasa-biasa waé, kibor emoji Android ogé ngagaduhan seueur bendera nagara, naha *** tina ios?

  2.   Dayana RL cenahna

    Salam bahasa Ibrani 🔯

  3.   Alberto Roman cenahna

    Goréng dipedar 😑 🖖🏼

  4.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Abdi teu tiasa teu aya pidéo

  5.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    🏻🖖🏼🖖🏿

  6.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Kuring ngan ukur bisa ngalakukeun éta

  7.   Gambar placeholder Javi alvarez cenahna

    🖖🏼

  8.   Gambar placeholder Javi alvarez cenahna

    Abdi ngantunkeun anjeun apel.

  9.   ARRO BAN cenahna

    FLATA Penjelasan Anu Langkung Detil, Anjeun Naha, Anjeun Ngan Ngahartoskeunana

  10.   Jose Chavez cenahna

    🖖🏻 🖖🏼 🖖🏽 🖖🏾 🖖🏿

  11.   scullion cenahna

    Sial ... panjelasan

  12.   Marce Cáceres Arias cenahna

    Abdi henteu terang kumaha ngalakukeunana 🙁

  13.   Diana Aguirre cenahna

    Kevin Fabricio katingali

  14.   Jonathan McGuire cenahna

    💂🏾

  15.   Mariana Bernal Moreno cenahna

    Pablo Bernal Moreno

  16.   Ckarlosh Thousscki cenahna

    Aranjeunna cool

  17.   juankrls cenahna

    Kuring henteu terang kumaha ngalakukeunana sabab teu aya katerangan anu lengkep, kana tautan anu anjeun kirimkeun ka kami henteu aya nanaon ti mana anjeun tiasa nyalin tangan alit, langkung-langkung ... ..

  18.   Jonathan Saucedo cenahna
  19.   iphonemac cenahna

    Nuhun Cristina, kuring parantos gaduh! Tip saé 😉

  20.   Jjj cenahna

    Éta Cina? Atanapi hideung? Sigana mah aranjeunna kaleuleuwih teuing
    Globalitas supados henteu nganyenyeri saha waé. Upami karakter naon waé, naha ngalakukeun éta dina 9 warna? Pokokna… ..

  21.   Marcos Ikaria cenahna

    Ngagaduhan 🖖 🖖🏻 🖖🏼 🖖🏽 🖖🏾 🖖🏿

  22.   Jaime cenahna

    Illo, bahkan pangguna android ngartos éta, tong matak sedih ka kuring  🖖🏻

  23.   Lolita cenahna

    ,,, 

  24.   ana cenahna

    pikeun kuring éta nembongan dina keyboard SwiftKey langkung saderhana