Albeum anyar Kanye West Donda ngarekam rékor pikeun 2021 sandiwara dina hiji dinten dina Apple Music

Donda kanye kulon

Anu diarepkeun (kusabab reureuh anu teras-terasan dina tanggal rilis) album anyar Kanye West, nembé ngaleuwihan rékor baranahan 2021 dina hiji dinten Apple Music, ngahontal 60 juta kali. Angka ieu ngan ukur saluyu sareng Amérika Serikat, dimana seniman langkung seueur narik ti luar.

Numutkeun ka jalma Billboard, albeum Donda, rengking katilu dina daptar albeum Apple Music anu paling sering diputer saatos 24 jam munggaran ti mimiti diluncurkeun. Angkat peringkat ieu nyaéta J. Cole "KOD" kalayan 64,5 juta panémbong dina 24 jam kahiji, dituturkeun ku Drake kalayan albeumna Views kalayan 63,5 juta panémbong dina période anu sami.

Numutkeun ka jalma Billboard:

"Donda" ngabobol catetan anu sanés ku topping tangga lagu albeum Apple Music anu hadé di 152 nagara dina 24 jam ti mimiti debut. Pagelaran ieu ngadorong Kulon janten seniman paling sering disiar ku Apple Music ti saprak album na dirilis dina dinten Minggu, kalayan lagu-lagu nyatakeun 19 tina 20 tempat top dina top 100 lagu lagu global jasa éta.

Album kasapuluh Kanye West, nyaéta dijadwalkeun pikeun diluncurkeun akhir Juli. Nanging, sababaraha jam sateuacan dibébaskeun, tanggal éta ditolak deui ka 6 Agustus sareng engké ka 22 Agustus, muncul dina Apple Music saminggu saurna.

Acara promosi anu dilakukeun ku Kulon sababaraha dinten sateuacan presentasi na di Atlante sareng Chicago, disiarkeun ngalangkungan Apple Music, siaran ogé aranjeunna ngarusak rékaman anu saacanna dicekel ku platform ieu dina jenis kajadian ieu.

Sanaos mimitina parantos dikabarkan yén albeum ieu bakal sayogi sacara éksklusif di Apple MusicTungtungna, éta henteu masalahna, ti saprak 28 Agustus, éta sayogi dina sadaya platform musik streaming.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.