Alesan Apple pikeun ngaganti Yahoo kana Weather Channel di ios 8

yahoo-the-cuaca-saluran-cuaca-ios-8

Nalika Apple ngenalkeun ios 8 di awal Juni, salah sahiji parobihan munggaran anu urang tingali nyaéta parobihan ti Yahoo kana The Weather Channel salaku sumber pikeun nyayogikeun inpormasi cuaca dina aplikasi Cuaca. Sedengkeun laporan anyar nunjukkeun yén Yahoo nyobian ngahijikeun langkung seueur jasa kana ios, kalebet netepkeun dirina salaku mesin pencari standar, sakedik sakedik langkung detil muncul kunaon Yahoo henteu janten panyadia resmi data aplikasi Cuaca.

Publikasi Re-Code ngalaporkeun yén urut anggota dewan Yahoo sareng CEO ayeuna The Weather Channel, David Kenny, parantos anu parantos ngajantenkeun parobihan ieu:

Kaayaan Yahoo aya, di luar ios 8, nyaéta alatan perjanjian anu dirarancang ku tilas anggota dewan Yahoo sareng CEO ayeuna The Weather Channel David Kenny, anu ngalakukeun upaya anu bijaksana pikeun ngaganti jasa Yahoo ku nyalira, anu parantos dikembangkeun ti saprak nyandak salaku CEO di The Weather Channel.

Eta kudu ditanggung dina pikiran nu Yahoo parantos kantos kéngingkeun data cuaca ti The Weather Channel. Anu kami henteu terang naha Apple ngagaduhan rencana pikeun narik Yahoo salaku panyadia sareng langsung ka narasumber sateuacan David Kenny ngamimitian ngembangkeun layanan cuaca anu anyar sareng ningkat.

Pikeun ngayakinkeun Apple pikeun ngalakukeun saklar sareng motong sareng Yahoo, Saluran Cuaca kedah nambihan langkung seueur inpormasi tibatan tawaran ayeuna nyaéta nyayogikeun Yahoo dina aplikasi cuaca di ios 7.

Eksekutif Yahoo nyatakeun yén Yahoo parantos hirup tanpa nawiskeun paningkatan, henteu hariwang kana jasa anu ditawarkeunana sareng anjeunna ngan ukur paduli kana jasa anu ditawarkeunana nalika telat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.