Amazon Ngaluarkeun Toko Aukey Saatos Skandal Balanja Positif Positif

Sababaraha dinten ka pengker SafeDetectives mendakan kasus ulasan positif di Amazon, dimana sababaraha perusahaan nawiskeun produkna gratis di tukeran ulasan positif palsu. Salah sahiji pabrik anu janten bagian tina plot ieu nyaéta Aukey, salah sahiji pabrik asesoris pikeun produk Apple anu nawiskeun artos anu paling saé pikeun artos. Pabrikan sanés sapertos Victsing, MPow sareng Tacklife ogé tiasa kapangaruhan ku plot ulasan positif palsu ieu, tapi pikeun waktos ayeuna aranjeunna masih aya di Amazon.

Numutkeun ka SafetyDetectives, jalma anu nyayogikeun ulasan positip palsu, mésér produkna dina Amazon sareng sababaraha dinten saatos ngirimkeun screenshot sareng ulasan positip anu aranjeunna parantos terbitkeun, aranjeunna nampi jumlah produk anu aranjeunna parantos ngagaleuh kana rekening PayPal na.

Detil jaringan ieu parantos diungkab saatos ngalanggar data anu ngungkabkeun langkung ti 13 juta rékaman anu sami sareng sakitar 7 GB anu kakeunaan dina server ElasticSearch tanpa enkripsi atanapi kecap akses. Dina pesen anu parantos disaring dina log ieu, aya data pribadi jalma anu nyerat ulasan anu salahdibarengan ku alamat PayPal anjeun plus sadayana anu ngajual anu ngagunakeun palanggaran hukum Amazon ieu.

Pabrikan ngahubungi pengulas produk poténsial naroskeun naha aranjeunna hoyong ngiringan program penghargaan téstér di tukeran pikeun tinjauan positip. Aranjeunna nganggo basa propésional pikeun henteu nimbulkeun kacurigaan diantara palanggan sahingga nyegah aranjeunna ngahubungi Amazon.

Aukey

Upami anjeun ayeuna milarian Aukey di Amazon, anjeun bakal ningali kumaha sadaya produk anjeun parantos émut. Ogé, toko anu dipibanda di Amazon ogé henteu sayogi. Tarohan terakhir pabrik ieu pikeun ékosistem Apple nyaéta sapasang charger anu cocog sareng téknologi MagSafe, sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan sertifikasi Apple.

Naon anu bakal kajadian ka sadaya palanggan anu parantos mésér salah sahiji produk anjeun?

Sigana Amazon ngambil alih sareng neraskeun pikeun ngasilkeun jumlah pameseran nalika salah sahiji produk na lirén damel, salami éta aya dina jaminan. Sareng kuring nyarios ieu terang. Sataun satengah saatos ngagaleuh headset kanggo putra abdi, aranjeunna lirén damel. Kuring ngahubungi Amazon sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén saprak pabrikan parantos lirén ngajualan ngalangkungan Amazon, aranjeunna henteu tiasa ngintunkeun kuring unit énggal, janten aranjeunna ngénggalan artos anu kuring mayar kanggo headphone.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.