Analis pihak katilu Apple nyarios yén iPhone anu langkung alit moal ngabantosan perusahaan

Produksi iPhone

Piper Jaffray's Gene Munster, percanten gosip iPhone low-end énggal sareng layar anu langkung alit, henteu leres-leres hartosna pikeun Apple, sanaos kanyataanna sigana aya paménta anu kuat ti pangguna telepon pinter anu aya pikeun layar anu langkung alit ti 5 inci.

Dina catetan anu diterbitkeun Jumaah, Munster nyerat data anu nunjukkeun yén Apple tiasa dianggo dina alat 4 inci anu énggal pikeun dileupaskeun taun payun, mastikeun sababaraha laporan tiheula ngeunaan modél iPhone anu langkung alit, anu tiasa disebat iPhone 6c.

Catetan anu sami ogé ngabagi polling internal ku Piper Jaffray ngungkabkeun langkung ti 20% pangguna telepon pinter nyarios yén aranjeunna resep ukuran layar 4 incis, nunjukkeun yén éta mangrupikeun ukuran optimal pikeun smartphone. IPhone 5s ngagaduhan layar 4 inci, sedengkeun iPhone 6 sareng 6 Plus dikurniakeun layar 4,7 inci sareng 5,5 inci, masing-masing.

Tapi Munster masihan tilu alesan naha anjeunna nyangka éta iPhone anu langkung alit henteu leres-leres ngabantosan Apple dina cara anu bermakna:

  • Pamakéna henteu hoyong pisan alat anu pangleutikna: Munster nyerat yén 20% pangguna telepon pinter anu nyarios yén aranjeunna langkung resep kana layar 4 inci, éta ngan saukur sabab masih nganggo modél iPhone anu langkung lami. Anjeunna yakin yén saatos aranjeunna ningkatkeun kana modél 4,7 inci, aranjeunna bakal sadar yén ayana saku aslina henteu bakal ngarobih éta. Nyatana, 58,4% réspondén internal nunjukkeun yén iPhone 6 atanapi 6 Plus pangageungna ngagaduhan ukuran layar anu sampurna.
  • Jalma-jalma teu paduli kana rupa-rupa warna: Munster nyatakeun yén fitur utama iPhone 5c, modél low-end panganyarna tina iPhone, nyaéta sababaraha warna na. Tapi éta tétéla 'teu pikaresepeun pikeun kalolobaan konsumén«, Kusabab seueur diantarana aranjeunna nganggo teleponna nganggo sampul. Hiji-hijina faktor anu tiasa ngajalankeun penjualan iPhone 6c nyaéta ukuran na anu langkung alit, anu anjeunna percaya henteu penting.
  • Éta moal mirah: Dina laporan sateuacanna dina iPhone 6c aranjeunna nyatet yén éta henteu ngan ukur langkung alit, tapi ogé langkung mirah, hargana sakitar $ 450 per alat. Tapi Munster nyatet yén standar Apple teuing tinggi pikeun nurunkeun harga jadi murah, sareng ngalakukeun éta bakal janten "parobihan filsafat Apple." IPhone 5c ngagaduhan harga mimiti $ 549.

"Kanyataanna nyaéta naha alatna leres atanapi henteu henteu masalah. Kami moal ngarepkeun Apple ngical langkung seueur alat iPhone 6c tibatan modél low-end anu khas sareng margin henteu diarepkeun bakal béda sacara signifikan ogé. "

Tina KGI, Ming-Chi Kuo, analis top Apple, nyerat dinten Kemis éta modél iPhone anu langkung alit tiasa sumping sareng sababaraha komponén anu sami sareng modél iPhone 6s, kalebet prosésor A9. Anjeunna nyerat yén éta tiasa dibanderol dina kisaran $ 400 dugi ka $ 500, nargétkeun pasar berkembang sareng konsumén anggaran anu langkung handap.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ceremé cenahna

    Naha Apple peryogi bantosan? Judul naon ...

  2.   amadeusuy cenahna

    Saolah-olah US $ 400 atanapi US $ 500 mangrupikeun hal anu tiasa diaksés di pasar berkembang. Di Uruguay contona, iPhone 5c dinten ayeuna hargana antara US $ 380 sareng US $ 420.

  3.   jorge3956 cenahna

    Kuring girang ku kumaha totaliter ieu analis anu ka-ka-kaopat ... urang ngan ukur kedah mungkas analisa na sareng: SABARU.
    Kuring sorangan ngagaduhan iPhone 6s sareng kuring sono ukuranana 5an, upami dina Januari aranjeunna ngaluarkeun iPhone 6c ukuranana sami sareng 5an tapi nganggo perangkat keras ayeuna, kuring ngajual 6s abdi sareng ngagaleuh, tanpa ragu! Sareng sapertos kuring, langkung ti hiji kuring terang, tapi teu aya, anu siap tugas parantos mutuskeun yén urang teu aya, yén urang sadayana langkung resep calana sareng telepon anu dianggo ku dua leungeun ... ogé, ningali anu percanten.