Tinjauan Batré éksternal IPow 3200

Ayeuna aya seueur jinis modél batré éksternal, aksésori anu sampurna pikeun anjeun sadayana anu hoyong ngeusi ulang iPhone na dimana waé. Bisa ngabédakeun diri anjeun kalayan tawaran hébat anu ayeuna aya dina batré éksternal sesah, janten, anu iPow 3200 Éta komitmen pikeun nyandak résiko sareng desainna sareng nawiskeun penampilan apel anu, teu tiasa dihindari, kami numbu ka dunya Apple.

Hasil tungtung na saé pisan kahontal sareng sanaos kuring resep pisan atanapi kirang, teu aya anu sanggup nebak mimitina yén urang nyanghareupan batré éksternal. Sanaos modél anu kami ningalikeun di dieu ngagaduhan bérés bodas, éta ogé sayogi dina warna anu sanés sapertos pink, héjo atanapi biru.

ipow-3200-2

Dina handapeun kasus sapertos apel ieu, iPow 3200 menonjol pikeun nawiskeun batré internal kalayan kapasitas anu sami, nyaéta, 3.200 mah. Atuh éta, urang bakal tiasa ngeusi batre pikeun modél iPhone sahenteuna sakali sareng ogé, urang bakal kéngingkeun sababaraha biaya kanggo ngagorogotan sababaraha menit deui otonomi.

Di handapeun aksésori urang tiasa ningali dua palabuhan USB umum, duanana kaluaran sareng nyayogikeun arus beban masing-masing 0,5 Amp sareng 1 Amp. Ngagunakeun hiji atanapi anu sanésna bakal gumantung kana buru-buru urang kedah ngeusi batre alat.

iPow 3200

Kami ogé tiasa anggo duanana port ngecas sakaligusJanten, urang bakal ngeusi batre iPhone sareng alat naon waé sapertos pamuter MP3, kaméra atanapi produk sanés anu nganggo formulir ngeusian ulang ieu.

Nalika urang hoyong nganggo iPow 3200, euy mindahkeun daun apel ka katuhu sahingga urang bakal ngaktipkeun batréna. Ayeuna urang tiasa nyolok iPhone kana salah sahiji palabuhan USB na sareng transfer kakuatan bakal dimimitian di antawisna. Upami urang ngahurungkeun batréna tapi henteu nyambungkeun naon waé ka port na anu dieusi, saatos 20 detik éta bakal asup kana kaayaan sésana, sanaos upami urang hoyong, urang tiasa maksa kaayaan ieu ku mindahkeun wilah apel ka katuhu sareng ngajaga posisi éta salami tilu detik.

iPow 3200

Pikeun ngendalikeun status muatan iPow 3200, dina panggunaan kami urang gaduh sistem cahaya dumasar kana opat LEDs warna biru. Nalika kapasitasna badé béak, urang ngan saukur kedah nyambungkeun iPow 3200 nganggo port microUSB na sareng éta waé. Dina hitungan sababaraha jam urang bakal siap deui. Dugi ka waktos éta, urang tiasa nyimpen éta dina kasus na sareng ngalindungan éta tina lebu sareng goresan.

Harga iPow 3200 nyaéta 26,99 euro sareng anjeun tiasa ngagaleuh éta di halaman wéb pabrikan. Kami ogé bakal nawiskeun anjeun kasempetan pikeun kéngingkeun unit dina hadiah yén kami bakal ngajalankeun dina sababaraha dinten ka payun, tetep tetep sabab anjeun tiasa kéngingkeun iPow 3200 lengkep gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.