Ancaman bom di Toko Apple di Jepang maksa panutupanana

apel - toko-jepang

Kajadian panganyarna anu aya hubunganana sareng térorisme maksa seueur nagara janten waspada kontinyu pikeun nyobaan nyingkahan serangan anu sanés sapertos anu kajantenan sababaraha dinten ka pengker di Paris, dimana langkung ti 120 urang maot. Tanggal 6 Désémber, Apple Store di distrik Ginza, di Jepang, nampi catetan tulisan tangan anu ngawartosan yén upami acara anu dijadwalkeun pikeun dinten éta henteu dibatalkeun, alat peledak anu ditempatkeun di pendirian bakal ngabeledug.

Pas anjeunna nampi catetan ieu, manajer Apple Store ngahubungi departemen Polda Metropolitan anu milarian sakedik toko pikeun nyobian mendakan alat-alat anu ngabeledug. Saatos ngalaksanakeun pamilarian anu tuntas, pulisi henteu mendakan nanaon anu curiga jadi toko dibuka deui panto na. Pulisi nuju ngayakeun panyilidikan kana saha anu tiasa tanggel waler pikeun kajantenan ieu.

Acara anu kedah dilaksanakeun dinten anu sami jam 14:XNUMX sonten nyaéta ceramah ku sutradara pilem Jepang Isao Yukisada, kajadian anu dibolaykeun ku manajer toko pas dugaan ancaman bom ditampi. Isco Yukisada dimaksudkeun pikeun ngamajukeun pilem pang anyarna, campuran tina cinta sareng rasa pingsan, disebut Lima Menit Isukan.

Ancaman bom anu disangka nyababkeun toko tutup sakitar sajam, waktos anu diperyogikeun pikeun pulisi ngalaksanakeun pamilarian anu cekap pikeun fasilitas. Upami aranjeunna tungtungna tiasa milarian terang saha anu ngamimitian tina ancaman ieu, aranjeunna tiasa dituduh halangan paksaan tina kabébasan bisnis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.