Anjeun ayeuna tiasa mésér panyalindungan layar iPhone ti Apple Store

Apple Store

Minggu ayeuna kami parantos nyarioskeun ngeunaan kabaruan anu ditawarkeun Apple sacara éksklusif di Jepang pikeun pangguna anu paling paduli éta ngajaga layar anjeun dina iPhone. Nanging, anu dugi ka ayeuna katingalina janten tés di bumi matahari terbit, parantos janten pangalaman sadunya. Ayeuna anjeun tiasa mésér jasa pelindung layar tambahan pikeun terminal anjeun di Apple Store dimana waé dimana anjeun. Kumaha saur anjeun ngeunaan usulan éta?

Ieu ngandung harti yén ti ayeuna, salaku tambahan kana jasa anu biasa anjeun milari di toko-toko di blok, anjeun ogé bakal ningali bagian anu anjeun tiasa nerapkeun pilem transparan ieu anu bakal nguatkeun layar telepon anjeun, anu Éta mangrupikeun salah sahiji karusakan anu paling umum sareng kacilakaan pikeun pangguna telepon ieu. Sareng upami anjeun ngémutan harga anu kalibet pikeun tiasa ngarobihna sacara resmi, maka kuring pikir éta pantes nanem modal $ 34,95 yén éta bakal mayar anjeun, atanapi henteu? Komo deui nalika pangiriman didamel langsung tina sistem nuhun jasa gancang anu dipasang dina unggal Apple Store.

Kanggo anu paling panasaran kami hoyong ngabéjaan yén ieu Perlindungan iPhone yén Apple nawiskeun sacara éksklusif salaku jasa tambahan di Apple Store na anu katelah InvisiGlass. Sanaos namina mangrupikeun nami komérsial, pabrikna parantos dilaksanakeun mimitian ti gelas fléksibel dumasar téknologi FluidFlex. Sanaos sacara teknisna rada rumit, dina prakna éta saolah-olah anjeun ngagaduhan gelas tambahan dina layar anjeun bari henteu ngandung harti yén éta bangor atanapi éta katingali dina desain iPhone anjeun. Naha anjeun tiasa nyungkeun langkung seueur tina aksésori tambahan ieu pikeun iPhone? Saur kuring bakal ditampi sabab hargana, bahkan janten bagian tina produk Cupertino, lumayan lumayan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    35 dolar ????????
    sareng gelas pelindung hargana € 2 dugi € 7?
    Abdi henteu ngartos…