Anjeun ayeuna tiasa mulangkeun Apple Watch nganggo iPhone pikeun éta

Balikkeun Apple Watch

Ieu mangrupikeun seueur fitur énggal anu parantos dilaksanakeun dina vérsi panganyarna tina ios sareng watchOS anu dileupaskeun pikeun sadaya pangguna sababaraha jam ka pengker. Dina hal ieu, pausahaan Cupertino némbongkeun fungsi tina  balikkeun firmware Apple Watch maké iPhone hatur nuhun kana ieu versi anyar.

El dokumén rojongan dikirim ku apel Éta ogé nunjukkeun unggal léngkah anu kedah urang laksanakeun pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu. Dokumén ieu diropéa kamari soré sababaraha menit saatos ngaleupaskeun versi panganyarna tina ios 15.4 sareng watchOS 8.5 ka sadaya pangguna.

Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah pikeun ngalaksanakeun restorasi ieu

Hal anu paling penting sareng anu kedah diperhatoskeun pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu nyaéta ngamutahirkeun alat ios 15.4 sareng watchOS 8.5. Ieu, sareng kabutuhan pikeun nyambung ka jaringan Wi-Fi sareng silih via Bluetooth, nyaéta syarat penting pikeun ngalaksanakeun prosés tina restorasi. Saatos nyarios ieu, anu kedah urang laksanakeun nyaéta kieu:

  • Gaduh iPhone deukeut Apple Watch ngajalankeun iOS versi 15.4 atanapi engké, disambungkeun ka jaringan Wi-Fi, Bluetooth dihurungkeun, sarta kadua alat eta muka konci.
  • Jelas urang kedah gaduh pangecas Apple Watch caket dieu sabab éta moal ngantep urang ngalaksanakeun prosés upami henteu disimpen dina éta.
  • Sakali kami gaduh ieu kami ngan saukur kedah klik tombol sisi Apple Watch dua kali pikeun ngamimitian prosés sareng turutan léngkah anu dituduhkeun.

Pamulihan éta tiasa gagal upami urang nyambung ka jaringan 5 GHz, éta sababna Apple mamatahan ngagunakeun jaringan 2.4GHz pikeun ngalaksanakeun prosés ieu salian ti ngahindarkeun 802.1X atanapi jaringan Wi-Fi anu teu aman. sapertos hotél, bar, jsb. Dina naon waé, saran anu dituduhkeun ku Apple mangrupikeun akal sehat, janten anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon anu luar biasa pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu.

Dina hal ieu, éta ogé penting pikeun dicatet yén prosés ieu kudu dipigawé dina kasus husus sarta pernah "coba" pikeun nempo naha éta jalan. Lamun sanggeus ngajalankeun prosés restorasi ieu jam nembongkeun ikon tanda seru beureum, éta bakal diperlukeun pikeun mawa jam ka Apple Store atawa reseller otorisasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.