Naha anjeun ngantosan datangna iPhone anu tiasa dilipat? Nya, sahenteuna aya dua taun kanggo ningali éta dumasar kana gosip panganyarna

iPhone lipat

Gosip panganyarna ngeunaan kamungkinan datangna iPhone foldable anyar teu alus pikeun maranéhanana pamaké anu kabetot dina meuli hiji. Dina rasa ieu saprak Kami parantos ngobrol ngeunaan kamungkinan datangna smartphone tilepan Apple pikeun sababaraha waktos.

Dina hal ieu, numutkeun analis Ross Young, modél iPhone lipat énggal moal dugi ka sahenteuna 2023, tapi 2024 tiasa janten tanggal konci pikeun modél Apple ieu. Pondokna, aya seueur waktos anu tinggaleun pikeun ieu sareng kamungkinan salami sasih-sasih urang tiasa ningali sababaraha kamajuan dina hal ieu, leres, urang kedah panangan kasabaran sabab leres-leres aya seueur waktos pikeun éta.

Dugi ka 2023 atanapi 2024 urang moal ningali iPhone tilepan

Urang tiasa nyebatkeun yén perusahaan Cupertino damel dina jinis alat ieu kusabab rumor sareng indikator anu muncul ti jaman ka jaman. Dina bulan Séptémber 2020, aya warta anu muncul nyatakeun yén Samsung parantos nyayogikeun conto tampilan lipat ka Apple pikeun tujuan uji, sareng aya ogé gosip yén Apple damel sareng LG Display dina panel tilepan jinis ieu.

Teu dilaporkeun yén analis Ming-Chi Kuo ngingetkeun yén Apple damel dina modél iPhone sareng 8 layar tilepan inci. Dina hal ieu, aya omongan ngeunaan panel OLED anu kamungkinan tiasa ngahontal iPhone dina taun 2023, tapi saatos gosip ieu henteu aya deui indikasi ngeunaan iPhone kalayan layar lipet ...

Samsung atanapi Huawei ngaluncurkeun modél lipatan na sababaraha waktos ka pengker Katuhu Samsung parantos ngagaduhan tilu generasi "Lipat" na sareng sadayana nunjukkeun yén Apple bakal janten anu salajengna pikeun ngalakukeunana, tapi urang parantos terang kumaha tanda tangan apel bitten jalanna, peryogi langkung lami tibatan anu sanés pikeun ngaluncurkeun alat tina jinis ieu. , sarta sakali Anjeunna throws aranjeunna biasana ngaronjatkeun dipikawanoh. Pondokna, anu jelas nyaéta upami urang ningali iPhone tilepan dina pasaran, éta moal sahenteuna dua taun ti ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JC Castro cenahna

    Abdi nyarankeun anjeun marios tulisan catetan anjeun sateuacan nyebarkeunana, hese ngartos sareng ngagaduhan sababaraha kasalahan, salian ti nyarankeun panggunaan tanda petik tibatan simbol <>,

    Kuring anggap aranjeunna dimaksudkan di dieu: kanyataanna tinimbang dina hukum.

    Samsung atanapi Huawei ngaluncurkeun modél lipatan na sababaraha waktos ka pengker Samsung parantos ngagaduhan tilu generasi "Lipat" na

    sarta di dieu aranjeunna diperlukeun hiji e

    Teu dilaporkeun yén analis Ming-Chi Kuo ngingetkeun yén Apple nuju damel dina modél iPhone kalayan layar 8 inci anu tiasa dilipat.