Naha anjeun henteu kedah paduli iPhone "gerbang" iPhone panganyarna

tim-masak

IPhone anu sanés sareng anu sanés Gerbang. Usaha pikeun milarian poin lemah unggal telepon anyar anu diluncurkeun Apple dina pasaran sigana mah umum., hal anu normal upami anjeun ngémutan pangaruh anu dihasilkeun ieu di séktor, enya, tapi éta tiasa ngahontal poin anu teu masuk akal dina sababaraha kasempetan. Sakantenan ngajantenkeun urang yakin yén kakhususan tangtu penting.

El modul sambungan jaringan sareng anu disangka speed SSD handap dina modél 32GB Kalayan hormat ka anu ngagaduhan kapasitas anu langkung ageung, Gerbang taun ieu, naon dimaksudkeun ngan ukur nyababkeun amarah diantara sababaraha pangguna, meunang éta, saleresna. Upami anjeun salah sahijina, tong hariwang, ieu moal ngajagi anjeun hudang.

Sanés kuring nganggap yén kaistiméwaan ieu tina iPhone 7 mangrupikeun fitnah atanapi spekulasi saderhana pangguna anu obsessed dina nyorot kagagalan anu paling idiotik, kumargi dina inpormasi anu parantos sumping sigana leres yén, Nalika anjeun nempatkeun dua iPhone 7s kalayan bédana anu dituduhkeun pikeun dianggo paralel sareng anjeun niténan hasilna, saleresna, hasilna mah béda. Sareng éta persis dimana masalahna aya: anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami, dina dua alat anu béda sareng dina waktos anu sami pikeun ngawujudkeunana.

Saha anu ngalakukeun éta?

Sigana bakal aya jalma anu daék "tés" sanaos aspek anu pangleutikna, tapi pastina sanés seuseueurna pangguna. Sareng naon anu langkung saé: urang moal sadar yén hal-hal sapertos ieu upami henteu pikeun kanyataan yén aranjeunna nunjukkeun ka kami. Kuring henteu nyebatkeun yén salah pikeun inpormasi ieu muncul, kusabab beuki urang terang perkawis alat kami, langkung saé; tapi masalahna sumping nalika ieu ditepikeun salaku kasalahan anu serius pisan anu ngajantenkeun terminal urang mangrupikeun objék anu hina.

Éta lumrah pikeun perusahaan anu gaduh paménta anu hadé pikeun produk pikeun ngalikeun produksi, ngahasilkeun jenis kaayaan sapertos kieu, bahkan ayeuna, téknologi na henteu sampurna. Naha aya kasalahan dina bagian Apple pikeun ngalakukeun ieu? Henteu, salami éta henteu mangaruhan panggunaan urang sapopoé ku cara ngabédakeun, anu henteu kajantenan dina kasus ieu. Meureun urang kedah lirén pisan dibimbing ku tés sareng cék tertutup sareng mimitian ngaraosan langkung seueur produk anu saé nyaéta iPhone 7.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luisla cenahna

    Sareng naha urang henteu kedah masihan koméntar kana poin lemah hiji alat anu hargana rata-rata henteu kirang ti $ 1000?

  2.   Daniel cenahna

    Hai, kuring parantos nganggo iPhone 7GB 32 sasasih. Kuring ningali s 6 Plus s sareng kanyataanna, bédana ditingali. Sora stéréo, sanés ti dua speaker, hiji pikeun bass sareng anu sanésna pikeun treble, nyandak rébuan tétéla tina smartphone sanés anu kuring parantos nyobian. Penstabil gambar diapresiasi sanaos kuring henteu memperhatoskeun bénten kualitas dina nembak. Jigana masih aya di tukangeun S7. Éta mémori langkung laun? Nya tingali, kuring parantos ngabandingkeun éta di antutu sareng alat sanésna sareng anu ieu langkung saé sareng ngalir dina bagian gambar. Kuring henteu kantos nguping hum ti prosesor atanapi anu sapertos kitu. Analisis-ultra ieu anu ngahontal métaforis ogé sigana kuring konyol.

  3.   perusahaan cenahna

    Sadayana tetep nguping ngupingkeun buzzes sareng omong kosong, kuring henteu nyarios yén sababaraha henteu gagal sapertos sadayana dina kahirupan, tapi aranjeunna milari hal-hal anu teu aya sora anu sami tina prosesor anu dilakukeun ku 6s anu henteu ngaganggu atanapi ngupingkeun naon-naon, sareng sajabina sareng sésana, nyaéta mode anu ngabeledug, sabab kami ogé nempatkeun iphone exploding, singgetna ……. Saha anu resep mésér sareng saha anu henteu, candak anu sigana paling saé pikeun anjeun, masalahna sigana kuring éta asalna ti jalma-jalma anu hoyong sareng teu gaduh, iphone kuring 7 plus 128gb sampurna sapertos sadayana iPhones Kuring kantos sareng Harga tangtosna mahal tapi sami sareng high-end sansumg atanapi naha ujung galaksi diical kanggo € 100?

  4.   Eze cenahna

    Upami 2 jalma mayar harga anu sami pikeun produk anu sami, sigana sampurna pikeun kuring yén kualitas anu sami diperyogikeun pikeun duanana. Kuring ngagaduhan hak pikeun, contona, nungtut laju sambungan anu sami sareng anu sanés ... sabab aranjeunna ditagihkeun sami sareng anjeunna. Kuring ogé membela "gerbang" sareng éksposisi sanés anu dilakukeun ku jalma ngeunaan kalemahan alat-alat éta, kusabab éta iklanna salaku anu pangsaéna di pasar, aranjeunna ngeusi batre sapertos kitu sareng upami sanés kabocoran ieu panginten panginten henteu aya 4s kalayan solusi «anténeu gerbang» atanapi 6s kalayan aluminium 7000 kanggo «bendgate». Saderek, tong janten panyawat anu gering sareng menerkeun kaayaan naon waé sabab éta Apple ... anjeun mayar produkna, anjeun henteu masihan aranjeunna, sareng hatur nuhun ka jalma-jalma ieu (diantarana masalah-masalah sanés), Apple ... Samsung , jsb, unggal taun anjeun kedah nungtut langkung supados urang langkung wareg. Entong belaan mérek, bela diri.

  5.   Eze Nielsen Hillen cenahna

    Upami 2 jalma mayar harga anu sami pikeun produk anu sami, sigana sampurna pikeun kuring yén kualitas anu sami diperyogikeun pikeun duanana. Kuring ngagaduhan hak pikeun, contona, nungtut laju sambungan anu sami sareng anu sanés ... sabab aranjeunna ditagihkeun sami sareng anjeunna. Kuring ogé membela "gerbang" sareng éksposisi sanés anu dilakukeun ku jalma ngeunaan kalemahan alat-alat éta, kusabab éta iklanna salaku anu pangsaéna di pasar, aranjeunna ngeusi batre sapertos kitu sareng upami sanés kabocoran ieu panginten panginten henteu aya 4s kalayan solusi «anténeu gerbang» atanapi 6s kalayan aluminium 7000 kanggo «bendgate». Saderek, tong janten panyawat anu gering sareng menerkeun kaayaan naon waé sabab éta Apple ... anjeun mayar produkna, anjeun henteu masihan aranjeunna, sareng hatur nuhun ka jalma-jalma ieu (diantarana masalah-masalah sanés), Apple ... Samsung , jsb, unggal taun anjeun kedah nungtut langkung supados urang langkung wareg. Entong belaan mérek, bela diri.