App Annie ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan statistik aplikasi anjeun kana Apple TV

aplikasi annie

Upami anjeun pangembang, anjeun pasti terang éta Platform App Annie sacara jero. Éta halaman wéb anu paling dipénta pikeun kéngingkeun statistik aplikasi di App Store. Sareng kami gaduh warta anu saé pikeun komunitas pamekar, sabab App Annie ayeuna asup ka Apple TV generasi kaopat. Pamekar ngagaduhan pilihan pikeun kéngingkeun analisis sareng data statistik ti App Store khusus pikeun aplikasi Apple TV.

App Annie tiasa nganalisis aplikasi gratis sareng mayar anu paling diunduh di Apple TV App Store. Éta ogé nunjukkeun pamekar réngking sareng aplikasi panghasilan luhur via set Apple. Platform parantos nyebarkeun laporan kahijina anu raos ku pangguna tina Apple TV generasi kaopat didemonstrasikan nalika Natal.

Salaku conto, kami parantos tiasa mendakan yén kategori anu dipikaresep ku pangguna tina set nyaéta kaulinan sareng hiburan. Kaseueuran aplikasi anu paling diunduh dina TOP 100 kagolong kana salah sahiji kategori ieu. Di Amérika Serikat hungkul, aplikasi hiburan ngaleungitkeun unduhan kaulinan. Naon sababna kalakuan ieu anu tiasa kaget langkung ti hiji? Fakta saderhana yén pemirsa Amérika langkung milih pamit ka televisi kabel sareng nyéépkeun séri favoritna liwat aplikasi Apple TV, pilihan anu langkung ékonomis sareng raoseun.

Sapertos anu diarepkeun, Netflix mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling diunduh dina réngking App Annie, sareng VLC.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.