Aplikasi British Airways angkat di Apple Watch

jalan apel-nonton-Inggris

Seueur pangguna anu teras nganggap Apple Watch mangrupikeun kagagalan, sabab téknologi ayeuna henteu cukup maju pikeun alat pigeulang ngabantosan urang dina padamelan sadidinten. Tapi aya seueur perusahaan anu parantos tohan dina alat ieu sareng seueur deui anu ngaluncurkeun aplikasi anu cocog sareng anu tiasa dianggo Apple.

Anu terakhir ngaluncat kana mobilna nyaéta maskapai British Airways nembé ngaluncurkeun aplikasi khusus pikeun Apple Watch Kalayan urang tiasa langsung naek kapal tanpa kedah nunjukkeun pasantrén. Aplikasi ieu cocog pikeun sadaya pangguna anu ngan ukur ngumbara nganggo koper tangan sareng henteu kedah ngalangkungan check-in.

Aplikasi British Airways anyar nawiskeun kami inpormasi lengkep ngeunaan hiber anu bakal kami candak, ogé nomer hiber, gerbang sareng waktos naék, status hiber, ramalan cuaca di tempat anu dituju sareng mundur tina waktos sésana pikeun pesawat angkat.

Perusahaan Inggris ngagaduhan tambahkeun 136 scanner genggam pikeun mariksa Apple Watch di London Heathrow Airport Terminal 3 sareng 5 dugi ka 15 Désémber. Ieu bakal ngamungkinkeun pangguna Apple Watch gancang naek kana pesawat sareng nyetak tag koperna ngan ukur ku ngagelangkeun pigeulang.

Harepan penjualan Apple Watch pangénggalna, Aranjeunna nyarios yén Apple tiasa ngajual antara lima sareng genep juta unit Apple Watch salami liburan ieu, duka kali jumlah alat anu dijual dugi ka ayeuna. Léngkah payun anu parantos dilakukeun ku British Airways nyaéta anu kedah dilakukeun ku perusahaan sanés pikeun nyepetkeun penjualan ogé komunikasi sareng pangguna, tapi pikeun éta urang kedah ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nini mah hoyongna cenahna

    Leres, bahkan nini kuring bakal mésér kanggo anjeunna Natal ieu! Éta henteu ngaco anjeun ...