Aplikasi Vevo énggal pikeun iPhone sareng iPad sumping

vevo-app-ios

Vevo mangrupikeun platform dina YouTube anu ngagaduhan seueur hak pikeun nyiarkeun klip pidéo para seniman anu paling penting dina pamandangan musik. Dina saluran Vevo dina YouTube kami tiasa mendakan seueur klip pidéo para seniman waktos ayeuna sareng anu sanés. Vevo parantos janten patokan pikeun perluasan musik ngalangkungan internét nganggo platform YouTube sareng sacara praktis monopolisasi perluasan jinis eusi ieu, anu langkung seueur sareng anu kirang anu kantos ningali klip pidéo saluranna. Ayeuna parantos sumping dina bentuk aplikasi supados urang tiasa ngaraosan pidéo musik ku cara anu langkung individual.

Aplikasi Vevo anu anyar ngagaduhan sadaya eusi saluran sahingga anjeun tiasa nikmati tanpa YouTube sahingga nguntungkeun dina cara paling pribadi. Ieu sadayana nawiskeun kami:

• Pilih seniman karesep anjeun pikeun nampi pangalaman klip pidéo unik dina bagian Unggulan kami.
• Anjeun bakal nampi bewara nalika seniman anjeun resep ngaleupaskeun pidéo musik anyar, kolaborasi sareng pagelaran langsung.
• Anjeun tiasa ogé daptar puter daptar sareng pidéo! Sadaya karesep anjeun bakal ditambihan kana bagian anu dipersonalisasi.
• Nyiptakeun daptar puter tina pidéo pop, batu, éléktronik, sareng video Méksiko régional anjeun.
• Naha anjeun ningali pidéo anu anjeun pikaresep? Tambihkeun kana salah sahiji daptar puter anjeun pikeun nyimpen kana akun Vevo anjeun.

Aplikasi ieu parantos diluncurkeun dina basa Spanyol, Jérman, Perancis, Inggris, Italia, Belanda, Polandia sareng Portugis sahingga jumlah maksimum pangeusi dunya tiasa ngaraosan éta sacara gratis. Beuratna ngan ukur 46 MB, sanaos ngémutan yén éta tiasa dianggo dina streaming éta tiasa janten total data. Nagara-nagara anu ditawarkeun Vevo nyaéta: Amérika Serikat, Australia, Brazil, Kanada, Perancis, Mexico, Jérman, Irlandia, Italia, Walanda, Selandia Baru, Polandia, Spanyol, sareng Inggris.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.