Apple pikeun ngaluncurkeun headphone Beats énggal dina Keynote of iPhone 7

ketukan keynote iphone 7

Seueur anjeun bakal émut kana Apple mésér ketukan, salah sahiji beuli anu paling kuat ku budak lalaki di blok. Sareng éta sanaos jangkauan headphone Beats, dina hal kualitas, ngagaduhan seueur meri merek sora profesional sapertos JBL atanapi AKG, kedah disebatkeun yén teu aya anu tiasa bersaing dina pamasaran sareng BeatsNya, urang ogé henteu nyanghareupan headphone anu goréng, kuring ngan ukur nyarios yén aya pilihan anu langkung saé sareng langkung mirah ...

Sareng kuring nuju nyarioskeun pamasaran sabab stratégi Beats sareng Apple rada mirip, nyiptakeun kahoyong éta pikeun pangguna na mangrupikeun hal anu ngajantenkeun Apple henteu mikir dua kali sareng ngalakukeun sareng Beats. Mésér anu sakedik parantos diwanohkeun ti Cupertino, upami urang tiasa nyarios ngeunaan kanyataan yén Apple nyiptakeun radio Beats One salaku andalannya merek, teu kakantun yén hiji-hijina headphone atanapi speaker anu tiasa urang mésér di Apple Store nyaéta mérek Beats ... Tangtosna, ayeuna sigana aranjeunna ngarobah strategi sareng sigana Beats bakal ngagaduhan tempatna dina Keynote iPhone 7, sareng kami henteu nyarioskeun perkawis gosip ...

Tétéla Beats nembé ngawartosan média Perancis yén jajaran anyar Beats ku Dre bakal ditepikeun dina Keynote of iPhone 7Sareng saha anu terang upami EarPods nirkabel énggal (atanapi Airpods sakumaha Apple dirékam di 2015) yén iPhone 7 salajengna sigana bakal aya hubunganana sareng kisaran produk Beats anu anyar.

Janten bakal aya rohangan pikeun kejutanKami terang seueur hal ngeunaan ciri-ciri produk anu Apple (kalebet Beats énggal ieu) tiasa dipasihkeun dinten Rebo payun, 7 Séptémber, tapi tina sudut pandang kuring Apple tetep ngajaga sababaraha aces na ... Kami bakal ningali naon anu lumangsung ngan 5 dinten…

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.