Apple debuts Jawaban Kaamanan sareng ios 16.2

Pembaruan kaamanan

Diumumkeun dina WWDC 2022 anu terakhir, Jawaban Kaamanan henteu acan muncul dina alat kami, dugi ka ayeuna. Naon aranjeunna sareng kumaha aranjeunna dipasang?

Pembaruan anu disebut "Tanggapan Kaamanan iOS 16.2 (a)" muncul dina iPhone kuring wengi ayeuna, hal anu teu disangka-sangka saatos kuring masang ios katilu 16.2 Beta kamari. Di handap nami muncul téks anu nunjukkeun yén éta ngeunaan ngalereskeun cacad kaamanan utama, jadi kuring geus proceeded pikeun ngamutahirkeun tanpa ragu. Nanging, dina waktos ieu sigana écés yén pembaruan ieu sanés ngan ukur tés anu disebut "Tanggapan Kaamanan". Naon apdet mini ieu?

Tanggapan Rapid Kaamanan ngamungkinkeun anjeun pikeun otomatis ngunduh apdet kaamanan penting ka alat anjeun tanpa kedah ngantosan apdet sistem operasi.

Nalika Apple hoyong ngaleupaskeun apdet pikeun ngalereskeun bug kaamanan anu peryogi perbaikan gancang, éta henteu kedah ngantosan pikeun ngabebaskeun pembaruan lengkep pikeun alat éta, tapi tiasa ngaleupaskeun "Tanggapan Kaamanan" ieu. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar header, jawaban ieu ti dinten ieu bieu nempatan 96MB, netelakeun yén éta ngan ukur ngandung naon anu diperyogikeun pikeun ngabenerkeun kasalahan anu dimaksud sareng sakedik deui.

Tanggapan Kaamanan dikonpigurasi sacara standar pikeun dipasang sacara otomatis, sanaos urang tiasa ngarobih kabiasaan ieu tina Setélan> Umum> Apdet Parangkat Lunak> Pembaruan otomatis. Tambih deui aranjeunna tiasa dicabut sakali dipasang upami anjeun hoyong, anu anjeun kedah lebetkeun Setélan> Umum> Émbaran> Vérsi ios. Bales Gancang ieu henteu kalebet perobihan vérsi, sareng bakal janten apdet anu bakal dilebetkeun kana pembaruan resmi salajengna anu dileupaskeun Apple, janten upami anjeun henteu hoyong masang éta salaku Balasan Gancang, nalika anjeun ngamutahirkeun normal ka versi salajengna, eta bakal kaasup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.