Apple May ngumumkeun Layanan Langganan Podcast di Acara Spring Dimuat

podcast

Mark Gurman nyatakeun sababaraha dinten ka pengker éta urang moal ngarepkeun presentasi anu hébat kanggo acara anu badé dilaksanakeun dina tanggal 20 April, dibaptis ku nami Spring dimuat. Gosip panganyarna anu aya hubunganana sareng acara ieu, diterbitkeun ku Peter Kafka, nunjukkeun yén Apple bakal ngenalkeun layanan langganan podcast.

Kafta mairan dina salah sahiji tweet na anu pang anyarna, yén anjeunna pasti yakin Apple nyiapkeun sorangan platform pembayaran podcast pikeun Salasa salajengna. Inpormasi ieu parantos dikonfirmasi ku Steve Moser (MacRumors), kumargi éta cocog sareng data pangénggalna anu dipendakan dina béta pangénggalna ios 14.5.

Dina béta pangénggalna ios 14.4, di pojok kanan luhur tab Dengekeun, bel aya anu nunjukkeun urang sadaya eusi énggal anu parantos diterbitkeun nembé ti podcast anu urang turutan.

Dina ios 14.5 anjeun bakal mendakan ikon anyar kalayan gambar akun kami, janten langkung kamungkinan yén ngalangkungan ikon anyar ieu, anjeun bakal mendakan inpormasi anu aya hubunganana sareng langganan sareng bewara kami ngeunaan kontén énggal anu dituturkeun ku podcast.

Jalma-jalma di Apple Insider nyarios yén salami sababaraha dinten, Apple parantos lirén nampi kintunan podcast énggal ngalangkungan iTunes Connect. Warta ieu tiasa dikaitkeun sareng naon anu rencanana Apple nampilkeun énjing, tapi ogé tiasa janten perawatan anu dijadwalkeun pikeun platform.

Kami parantos nyarios sababaraha bulan ngeunaan rencana Apple pikeun nyieun rencana langganan podcast. Platform anyar ieu, anu ceuk analis Loop Ventures bisa disebut Podcast +, bakal nawiskeun pilihan program premium eksklusif.

Kami ayeuna di Béta ka-14.5 ios XNUMX, janten ngaleupaskeun vérsi akhir teu kedah lami teuing, versi anu ogé bakal kalebet sajumlah ageung fungsi anu tiasa anjeun tingali Artikel ieu.

Isukan urang bakal ninggalkeun mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.