Apple ngarayakeun 'Bulan Sejarah Hideung' kalayan tantangan anyarna pikeun Apple Watch

Tangtangan kagiatan anyar pikeun bulan Pébruari

Sababaraha dinten ka pengker Apple ngaluncurkeun inisiatif pangrojong maksimal pikeun merangan rasisme di Amérika Serikat. Kalayan investasi tina 100 juta The Justice and Justice Equity Initiative boga tujuan pikeun janten sateuacan sareng saatos dina sajarah nagara éta. Investasi ieu kalebet akademi teknologi, akademi pamekar di Detroit, atanapi dana tambahan pikeun minoritas. Apple sahingga nguatkeun komitmen pikeun ngahargaan sareng sasaruaan, khususna di Amérika Serikat. Kanyataanna, Tangtangan bulanan anyar Pébruari pikeun Apple Watch difokuskeun pikeun ngarayakeun 'Bulan Sejarah Hideung'.

7 dinten kéngingkeun tantangan kagiatan 'Bulan Sejarah Hideung'

El Bulan Sejarah Hideung Ayeuna sasih Pébruari. Kajadian anu lumangsung utamina di Amérika Serikat, Kanada sareng Inggris dimana acara diayakeun pikeun miéling sajarah, kajadian anu paling penting sareng urang kulit hideung anu nandaan sateuacan sareng saatos dina sajarah. Kalayan gerakan 'Hideung Lives Matter' ayunan sareng komitmen Apple kana dana Ékuitas na, Pébruari ayeuna ogé dirayakeun di Apple Watch.

Hayu urang ngagungkeun sajarah Amérika Amérika bulan ieu sareng tetep moméntum jalan sapanjang taun. Pikeun ngamimitian, kengingkeun penghargaan Unity ieu ku nutup cincin Gerakan anjeun tujuh dinten berturut salami Pébruari.

Ieu teh tantangan kagiatan anyar tina Pébruari, Bulan Sejarah Hideung. Hadiahna? Saperti unggal tantangan kagiatan, stiker dilebetkeun pikeun iMessages sareng lencana kanggo aplikasi Watch anjeun. Pikeun ngalengkepan tantangan urang kedah lengkepan cincin Gerakan salami 7 dinten berturut-turut dina bulan Pébruari.

Anjeun ogé dina waktosna, upami anjeun henteu acan kedah ngalaksanakeunana, pikeun ngarengsekeun tantangan kagiatan munggaran 2021. Pikeun ngalengkepan éta anjeun kedah lengkepan tilu cincin (latihan, nangtung sareng gerakan) salami 7 dinten sasih Januari. Upami anjeun henteu acan, naon anu anjeun ngamimitian pikeun ngamimitian taun 2021 dina kondisi anu saé?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.