Apple Music ngaluncurkeun daptar Replay 2022 sareng musik anu paling sering urang dengekeun

Taun karék dimimitian, urang masih boga jalan panjang tur luhureun sakabeh, naon kapentingan urang paling, aya kénéh loba pikeun manggihan ngeunaan guys ti Cupertino. Hayu urang balik ka ngobrol ngeunaan jasa digital ti Cupertino, sababaraha poé ka tukang kuring bébéja anjeun ngeunaan kamungkinan layanan musik klasik anyar kalawan aplikasi anyar (atanapi henteu) nu bakal datangna nambahan katalog Apple Music. Sareng tepatna ayeuna urang teraskeun sareng warta ti Apple Music. Naha anjeun salah sahiji jalma anu ngadangukeun musik anu sami sareng deui? Apple nembé ngaluarkeun daptar Rewind 2022 énggal. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci.

Daptarna Apple's Rewind mangrupikeun daptar anu nunjukkeun ka urang lagu-lagu anu paling sering urang dengekeun dina urutan naek, Sababaraha daptar anu bakal diropéa mingguan supados urang tiasa ningali lagu-lagu anu tetep aya di luhur urang, atanapi anu masihan jalan ka anu énggal. Dina ahir taun urang bakal tiasa ningali tinjauan sadayana anu ngajantenkeun urang ngagerakkeun awak urang salami taun 2022 ieu. Anjeun ngan kedah angkat ka tab Dengekeun Apple Music pikeun mendakan daptar puter énggal ieu dina salah sahiji aplikasi Apple Music pikeun ios, iPadOS, sareng macOS. Sareng enya, anjeun ogé tiasa mendakan daptar puter Mundurkeun 2022 dina Android sareng dina versi wéb ku AppleMusic.

sarupa jeung Spotify dibungkus? ku cara. Jeung hal metot ngeunaan Apple Music nyaéta yén Rewind 2022 diropéa sapanjang taunSabalikna, Spotify ngan ukur nunjukkeun ka kami lagu-lagu top kami di ahir taun. Pondokna, rinci ngeunaan Apple Music anu tiasa ngajantenkeun urang milih hiji jasa atanapi anu sanés. Tungtungna, kami anu kedah mutuskeun jasa anu kami anggo. Sareng anjeun, Naha anjeun ti Apple Music atanapi Spotify?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.