Apple Music nyebarkeun daptar anu paling didangukeun dina taun 2021

Taun leuwih na Naon cara anu langkung saé pikeun ngémutan anu saé sareng anu goréng dina taun pandémik ieu (Kami hoyong ngalebetkeun kecap pos) dimana jasa streaming parantos ngiringan kami pisan. Sataun pinuh ku musik nu Apple Music parantos hoyong ngalakukeun sakedik ku ngabagi daptar daptar anu paling didangukeun dina platform. Lagu-lagu anu paling didangukeun, paling hese, paling dinyanyikeun ... terus maca yén kami masihan anjeun sadaya detil daptar puter Apple Music anyar ieu.


Salaku urang ngabejaan ka maneh, ayeuna nalika asup ka Apple Music urang bakal tiasa ningali daptar puter énggal anu museurkeun kana anu paling didangukeun salami taun 2021.. Taun "langka" anu pinuh ku musik anu saé anu kami mendakan (dina urutan lagu anu paling sering didangukeun): Dinamit ku BTS, Lisensi Supir ku Olivia Rodrigo, Posisi ku Ariana Grande, Pikeun Peuting (sieun. Lil Baby & DaBaby) ku Pop Smoke, atanapi Blinding Lights ku The Weekend diantara seueur.

Taya ragu Daptar Tops anu kuring mendakan paling narik nya√©ta Top 100 Shazam, daptar di mana urang tiasa ningali musik anu paling sering dicoo Shazamed, maksudna, daptar kalawan naon sora paling di dunya jeung nu teu kungsi geus dihasilkeun dina Apple Music. √Čta sababna urang ningali b√©dana sareng Top 100 r√©produksi anu tungtungna ditandaan ku asal-usul pangguna Apple Music sareng lokasina.

Jelas urang moal bisa poho yén béréndélan ieu ngagabung ku Top 100 tina Lirik anu paling sering ditingali (lagu anu paling ngahirupkeun karaoke kami), atanapi Top 100 lagu dumasar nagara, diantarana Spanyol écés.. Sareng enya, upami urang lebet kana tab Dangukeun urang ogé tiasa ningali Top 100 lagu anu paling sering didangukeun. Sareng pikeun anjeun, naha daptar puter ieu ngémutan kenangan anu saé?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.