Apple Ngaleupaskeun ios 10.1 Béta 2 pikeun Pamekar

ios-10

Nuturkeun pola na anu biasa, Apple nembé ngaluarkeun Béta kadua ios 10.1, pembaruan anu salian ti ningkatkeun sababaraha masalah anu dipikaterang sareng ios 10, nyandak fungsi Bokeh anu anyar sareng anu diumumkeun ka iPhone 7 Plus. Béta anyar ieu ayeuna sayogi kanggo pamekar waé sareng badé dugi ka pangguna Béta Umum. Pikeun ngaunduhna, anjeun tiasa ngaksés setélan alat anjeun sareng ngaunduh Béta anyar ngalangkungan OTA, upami anjeun parantos gaduh Béta anu kapasang sateuacanna, atanapi ngaunduh file "ipsw" tina portal pangembang sareng masangkeunana ngalangkungan iTunes.

Pembaruan énggal sayogi kanggo iPhone sareng iPad, sareng pamutahiran utami anu tiasa ditingali ku pangguna khususna pikeun iPhone 7 Plus, kalayan Modeu Potrét énggal anu ngajantenkeun poko anu paling menonjol dina poto katingali seukeut sareng sagala rupa di sakurilingna muncul kaluar tina fokus kéngingkeun "pangaruh Bokeh" di luhur. Dugi ka ayeuna ampir khusus pikeun pangguna canggih kaméra SLR. Komitmen Apple kana kaméra iPhone na jelas, teu sia-sia iPhone mangrupikeun kaméra anu paling sering dianggo di dunya.

Pembaruan ieu aya dua minggu saatos Apple ngaluarkeun iOS 10.0.2, versi anu sumping teu lami saatos 10.1 Béta anu munggaran, sareng anu ngumbar sababaraha masalah sapertos anu mangaruhan headphone EarPods Lightning anu tombol kontrol na dikonci saatos sababaraha menit ti mimiti tina réproduksi file multimédia naon waé kalayan iPhone kami. Diharepkeun yén versi anyar ieu 10.1 moal lami dugi ka sadaya pangguna sareng ngamungkinkeun sadaya pamilik énggal iPhone 7 Plus énggal tiasa nganggo pangaruh fotografi anyar ieu. anu ngamangpaatkeun kaméra ganda tina smartphone Apple anyar. Sagala parobihan anu anyar anu urang perhatoskeun dina pembaruan énggal ieu kami bakal nginpokeun ka dieu, sanaos ayeuna-ayeuna sigana aya anu luar biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yunus ngahégak cenahna

    Ku alatan éta, pembaruan ieu ngan ukur pikeun pangguna iPhone 7 Plus, kecuali éta ngajawab kasalahan dina terminal anu sanés.

    1.    ios cenahna

      Punten baca sareng ngartos. Ngan ukur pikeun 7 plus anu dicarioskeun .. gaduh senjata kuring anu apdet anu ngan ukur sayogi pikeun hiji alat?

  2.   Alfredo cenahna

    Naon anu hoyong ditambihan langkung seueur naha hoyong ningali dina APPLE

  3.   Balikkeun cenahna

    RAE ceurik pisan sareng anjeun

    1.    amne5ia cenahna

      Hahahahahaha hébat