Apple Ngenalkeun iPad Air Anyar sareng Dirobih iPad Mini

iPad Air 2019

Enjing ieu, tanpa peringatan, jalma-jalma ti Cupertino samentawis parantos nutup App Store. Iraha Apple nutup toko online, éta sabab badé dilebetkeun produk anyar pikeun dijual, sanaos ogé condong nyandak kasempetan pikeun miceun anu pangkolotna. Diantara kabaruan utama anu pembaruan ieu nawiskeun kami kami mendakan iPad Air sareng iPad Mini anu diperbarui.

Apple nampilkeun, deui, iPad Air, alat anu nawarkeun kami kakuatan prosésor pangénggalna, A12 Bionic, dipirig ku layar 10,5 inci, cocog sareng Apple Pencil sareng Smart Keyboard, ngan ukur kandelna 61 mm sareng kirang ti 500 gram. IPad anyar ieu aya diantara iPad 2018 sareng iPad Pro 11 inci. Harga awal na: 549 euro.

iPad Air 2019

iPad Air 2019

Desain IPad Air

IPad Air anyar nawiskeun kami layar rétina 10,5 inci sareng sumping ngagentos iPad Pro 10,5 inci yén dugi ka sababaraha jam ka pengker masih dijual, iPad Pro 10,5 inci anu diperbarui taun kamari kalayan diluncurkeun versi 11 inci.

Generasi anyar iPad ieu, ngagaduhan ketebalan 61 mm sareng beurat anu henteu ngahontal, sakedik, 500 gram, anu nawiskeun kami alat anu hampang pisan kalayan kakuatan anu langkung ti cukup tiasa nganggo sadidinten, berkat otonomi langkung ti 10 jam anu ditawarkeun ka kami.

Kinerja IPad Air

Bionic A12

Sapertos anu diarepkeun, Apple parantos ngalaksanakeun A12 Bionic di jero iPad Air anyar, prosésor anu kuat neural anu ngamungkinkeun anjeun diajar sacara real waktos. Kakuatan anu ditawarkeun ku iPad Air énggal langkung ti cukup pikeun ngédit pidéo dina kualitas 4k, modél modél 3D sareng nikmati aplikasi réalitas anu ditambih anu janten langkung biasa di App Store ... iPad Pro dikelola ku A12X Bionic.

Kakuatan anu ditawarkeun ku prosésor ieu pikeun kami, Ngidinan kami pikeun nganggo éta pikeun hal anu langkung enteng sapertos ngaraoskeun séri karesep urang samentawis kami ningali poto-poto pangénggalna anu kami candak dina sabtu minggu, ningali jaringan sosial kami, ngaréspon email sadidinten

Layar IPad Air sareng kaméra

iPad Air 2019

Pintonan rétina iPad Air énggal 10,5 inci, ukuran layar anu sami anu ditawarkeun ku generasi kadua iPad Pro ka kami, modél anu, sakumaha anu parantos kuring mairan di luhur, diganti ku anu ieu. Tampilan ieu ngadukung téknologi True Tone, téknologi anu sacara otomatis ngaluyukeun kasaimbangan bodas pikeun nyocogkeun sareng cahaya sakitarna.

Hatur nuhun kana téknologi ieu, urang tiasa ngajantenkeun gambar atanapi pidéo na tiasa ditingali satia satia dina kaayaan lingkungan naon waéHenteu janten masalah upami urang aya di pantai, yén éta gelap pisan, gigireun jandéla, payuneun hawu ...

Bagian tukangeun iPad Air Éta nawiskeun kami kaméra kalayan résolusi 8 mpx, sedengkeun kaméra payun pikeun nelepon video atanapi nyandak selfie ngahontal 7 mpx.

Kasaluyuan Pencil Apple

iPad Air 2019

Kami gaduh sakedik atanapi teu aya koméntar kana Apple Pencil anu anjeun henteu acan terang. Modél anyar ieu, sapertos anu diarepkeun, éta ogé cocog sareng Apple Pencil, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajantenkeunana janten kanvas kosong, janten buku catetan pikeun nyandak catetan ... ogé janten alat anu idéal pikeun ngédit poto urang dina iPad.

Harga IPad Air sareng kasadiaan

IPad Air anyar sayogi di dua versi panyimpenan: 64 sareng 256 GB. Éta ogé sayogi dina vérsi LTE dina duanana kapasitas. Di handap ieu kami nunjukkeun harga pikeun sadaya vérsi anu sayogi.

  • iPad Air 64 GB Wi-Fi: 549 euro
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi: 719 euro
  • iPad Air 64 GB Wi-Fi + LTE: 689 euro
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi + LTE: 859 euro

iPad mini 2019

iPad Mini 2019

Seueur anu parantos aya gosip anu kukurilingan kamungkinan pembaharuan iPad Mini 4, alat anu teu acan diénggalan ampir 4 taun sareng anu katingalina ditinggal ku Apple. Nanging, saatos pembaruan App Store, urang tiasa ningali éta ogé nampi pembaruan anu penting, anu paling matak nyaéta kasaluyuan sareng Apple Pencil.

Desain mini IPad

iPad Mini 2019

Apple parantos ngeureunkeun panomeran iPad, sareng ayeuna mini iPad anyar sanés 5, tapi ngan saukur iPad mini. Desain generasi anyar ieu Éta sami sareng desain sateuacanna ditawarkeun ka kami, ukuran layarna henteu acan dilegaan sabab sababaraha rumor nunjukkeun.

Layar mini iPad ogé ngadukung téknologi True Tone, Janten urang tiasa ngaraosan eusina dimana waé urang ayana, kumargi layarna adaptasi sareng cahaya sakedap waktos.

Kinerja mini IPad

iPad Mini 2019

Kabaruan anu ditawarkeun ku mini iPad anyar dipendakan dina prosesorna. Saperti iPad Air, di jero urang mendakan prosesor A12 Bionic, prosésor anu urang bakal tiasa ngamangpaatkeun iPad pangleutikna Apple.

Kasaluyuan sareng Apple Pencil, ngajantenkeun modél ieu a notepad sampurna pikeun nyandak catetan dina posisi mana waé, bahkan nangtung, sabab urang tiasa nyepeng éta kalayan sampurna ku hiji panangan bari nyerat sareng anu sanésna.

Harga IPad Mini

Kasaluyuan sareng Apple Pencil sareng prosesor énggalna kedah dibayar, tangtosna na harga vérsi anu paling murah tina mini iPad naék janten 449 euros pikeun modél 64GB. IPad mini 4, omongna, henteu dijual deui sacara resmi ngalangkungan saluran distribusi resmi Apple, sapertos iPad Pro 10,5, modél anu parantos digentos ku iPad Air.

  • iPad mini 64 GB Wi-Fi: 449 euro
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi: 619 euro
  • iPad mini 64 GB Wi-Fi + LTE: 549 euro
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi + LTE: 759 euro

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.