Apple nunjukkeun Microsoft aya di balik gugatan Epic

Microsoft

Minggu kamari ieu, gugatan Apple ngalawan Epic nyandak giliran anu teu disangka-sangka nalika perusahaan di Cupertino nyatakeun yén éta nyata Supir gugatan antitrust Epic nyaéta Microsoft sareng sanés pencipta Fortnite.

Apple bahkan parantos naros ka hakim pikeun nolak kasaksian ti saurang saksi Microsoft, eksekutif Xbox Lori Wright, nyatakeun yén anjeunna henteu aya hubunganana sareng kasus éta. Tina Bloomberg, aranjeunna ngaku yén Apple Microsoft nyaéta ngagunakeun Epic salaku workhorse.

Pabrikan iPhone nyebatkeun tuduhan éta dinten Rebo wengi dina pengajuan anu nungtut hakim pikeun nyiptakeun kredibilitas anu parah ngalawan Lori Wright, saurang eksekutif Xbox anu kasaksian dina sidang atas nami Epic. Éta hartosna hakim tiasa ngirangan kasaksian anjeun.

Apple parantos nyuhungkeun kaputusan éta, tapi parantos ningkatkeun tuduhan na dina presentasi énggal. "Pangamat anu masuk akal panginten heraneun naha Epic ngajantenkeun salaku workhorse pikeun Microsoft," saur Apple. "Microsoft nyumput diri tina papanggihan anu penting dina litigasi ieu ku gagal némbongan salaku partai atanapi ngirimkeun perwakilan perusahaan pikeun nyaksian.

Naon anu disebatkeun ku Apple nyaéta éta Microsoft nganggo Epic pikeun ngajagaan diri tina opini umum, kumargi anjeunna henteu terang naon akibatna sateuacan hukum sareng opini umum. Salaku tambahan, Microsoft henteu nunjukkeun komunikasi internal sareng Epic dina pamundut Apple.

Ti Apple aranjeunna negeskeun yén Epic parantos dianggo dina sidang duanana saksi anu aya hubunganana sareng Microsoft sareng milikna, kalebet Susan Athey ti Universitas Stanford, anu parantos ngadamel seueur padamelan konsultasi pikeun Microsoft.

Upami Steve Ballmer aya di tukangeun Microsoft, éta moal janten wajar mun mikir yén dina kamungkinan disarankeun ku Apple. Nanging, kuring ragu pisan yén Satya Nadella, CEO Microsoft ayeuna, sanggup asup ka huru-hara sapertos éta nalika anjeunna leres-leres henteu ngagaduhan kauntungan atanapi rugi.

Paling dipikaresep, duanana Apple sareng Microsoft ngahontal kasapukan dina komisi yén kantong Apple ngalangkungan App Store sareng Mac App Store  sakumaha anu dilakukeun sababaraha taun ka pengker sareng Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hummer cenahna

    Jelas yén pikeun pangembang kedah ngalangkungan APPStore sareng mayar naon anu dipénta pikeun ngadamel aplikasi mobile, atanapi langganan, atanapi pembelian di-aplikasi ... ogé, hiji hal monopoli upami anjeun ngagaduhan ... Di Play Store sareng google éta kirang langkung sami, tapi sok dimungkinkeun pikeun masang aplikasi tanpa toko aplikasi Google, éta tiasa janten milik Samsung, Amazon, Huawei…. atanapi langsung masang .apk