Apple ngadesain deui desainer video game pikeun ios 15

Pidéo vidéo dina terminal anu nganggo layar toél rumit pisan ku hésé kéngingkeun «umpan balik» alami. Kami sadayana biasa maénkeun kalayan tombol kontrol, tapi hal-hal bakal robih nalika game-game éta langsung kana layar telepon sélulér urang, dimana diantara anu sanésna tangan urang ngilikan bagian layar.

Éta anu dianalisis Apple akhir-akhir ieu, urang ngabayangkeun yén Apple Arcade parantos seueur hubunganana. Ayeuna Apple parantos ngararancang deui pengendali video game pikeun ios 15 sareng nyayogikeunana pikeun pangembang, Naha ieu bakal mangaruhan pangaruh kana katalog video game ios?

Desain ulang bakal sakumaha anjeun tiasa tingali dina néwak daérah luhur. Kami gaduh joystick virtual dobel di kénca sareng katuhu, bari joystick katuhu bakal kalebet dua tombol, "A" sareng "B" anu bakal ngabantosan urang pikeun ngamangpaatkeun tombol aksi. Nanging, sahenteuna dina gambar anu mimiti ieu, kuring masih mendakan yén antarbeungeut pangguna masih invasif teuing dina layar, urang gampang kaleungitan 30% eusi anu ditampilkeun dina total, anu tetep pikeun momen halangan utama anu kedah diungkulan ku pangembang game video ios sareng anu dina gilirannana parantos diangkut ti platform anu sanés.

Éta bakal gumantung sacara dasar pikeun pamekar yén ieu ngahontal ka buruan ios 15 sareng Apple Arcade. Kami émut yén "paningkatan" ieu ogé bakal dilaksanakeun di iPadOS 15, kumargi dasarna sami sareng iPhone. Dina cara nu sami, henteu sigana yén ieu bakal ngagambarkeun révolusi utama dina cara urang maénkeun iPhone. Apple Arcade tetep henteu nawiskeun kontén kumargi urang ngagaduhan tambahan pangénggalna langkung ti dua bulan ka pengker, naha Apple ninggali platform?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.