Apple TV + terus janten platform streaming kalayan eusi kualitas pangluhurna

Dina titik ieu dina pilem urang sadayana terang yén platform pidéo streaming Apple moal kantos gaduh palanggan saloba sababaraha palanggan anu langkung populer, tapi teu aya anu tiasa ragu yén kontén anu urang tiasa mendakan. Apple TV + éta kualitas luhur pisan.

Sareng ieu nunjukkeun pikeun taun kadua berturut-turut ku ulikan anu dilaksanakeun Diri Kauangan dina darajat kapuasan pamaké Amérika Kalér tina platform video streaming béda nu bisa ditempo di AS Sakali deui, Apple TV + boga eusi paling hargana dina video na on tawaran paménta.

Self Financial nembé diterbitkeun ulikan anjeun ngeunaan kualitas eusi ditawarkeun ku platform video streaming béda di AS. Jeung sakumaha kajadian taun ka tukang, Apple TV + masih boga tawaran kalawan upvotes paling. Panaliti ngabandingkeun platform Apple sareng Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney + sareng Hulu. Sarta pikeun meunangkeun hasil na, Self Financial ngagunakeun ratings IMDb kalawan data ti pamaké AS.

Numutkeun data ieu, Apple TV + boga rata-rata skor IMDb pangluhurna pikeun panawaran streaming na (7,08) pikeun taun kadua berturut-turut, sanaos masih gaduh perpustakaan kontén anu langkung kawates tibatan pesaingna.

Panaliti ogé negeskeun yén Apple TV + ayeuna gaduh eusi kulawarga kualitas pangluhurna (7,34) hatur nuhun kana acara kawas Fraggle Rock jeung Charlie Brown. Nanging, Disney + mangrupikeun raja mutlak tina segi kuantitas kalayan 1.139 judul anu cocog pikeun murangkalih, nyaéta, 1.101 langkung seueur tibatan anu tiasa dipendakan dina Apple TV +.

saeutik tapi alus

Apple TV + ogé gaduh eusi aksi, petualangan sareng perang anu dipeunteun pangluhurna, tapi kalayan kirang ti 15 judul dina unggal kategori. Panungtungan tapi teu saeutik, rata-rata rating Apple TV + pikeun drama nyaéta 3,9 dina 2021, tapi ayeuna XNUMX. 7,34 dina 2022, anu pangluhurna tina sagala jasa streaming. Maksudna: saeutik, tapi alus.

Pikeun taun kadua berturut-turut, fokus anu dipasihkeun ku Cupertino kana platform pidéo na mayar. Saatos Apple TV + mingpin dina ulikan ieu taun ka tukang kalayan langkung ti 70 judul, sataun saterusna geus dua kali ukuran perpustakaan na, tanpa nurunkeun kualitas luhur eusi na hiji iota.

Ieu 2022 platform Apple geus meunang pangajén pangpentingna pikeun pilem pangalusna dina Oscars kalawan CODA. Sareng produksi judul énggal diteruskeun tanpa lirén. Seueur séri na, sapertos Severance, WeCrashed sareng Pachinko parantos dilélér dina dua taun ka pengker. Oge, sababaraha acara pangbadagna maranéhanana masih rolling jeung musim anyar kawas For All Mankind, The Morning Show, Ted Lasso, Foundation, jsb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.