Apple Watch Ngadorong Perluasan Pasar Smartwatch Utama di Q2021 XNUMX

Teu aya anu tiasa nampik panarimaan anu saé Apple Watch. Sababaraha taun ka pengker éta panasaran ningali sabaraha pangguna mimiti nganggo jam tangan Apple dina kahirupan sadidinten, tapi ayeuna hal anu paling normal nyaéta ningali Apple Watch dina pigeulang jalma anu muncul dina média, atanapi dina perjalanan kami ku angkutan umum. Apple Watch resep, sareng laporan pangénggalna nunjukkeun yén éta mangrupikeun palaku sabab beuki seueur smartwatch anu dijual. Tetep maca yén kami nyaritakeun laporan penjualan pangénggalna dina pasar anggoan.

Sakumaha urang nyebatkeun, beuki seueur jam pinter, atanapi arloji pinter, anu dijual. Panilitian pangénggalna dilakukeun ku konsultasi Counterpoint negeskeun yén Apple parantos ngagaduhan kamekaran anu hadé dina pasar ieu berkat dua Apple Watch terakhir anu ditepikeun, sareng di luhur sadayana aranjeunna nekenkeun pentingna modél entri sapertos Apple Watch SE. Saatos jam tangan pinter tina Apple anu ngadominasi 33,5% pangsa pasar dina kuartal kadua 2021, urang mendakan Tizen, anu ngan ukur ngagaduhan 8%, sésana dibagi ku mérek anu langkung alit, kalebet Samsung anu henteu ngan ukur pencét konci penjualan pikeun jam tangan.

Apple tiasa langkung ngahijikeun posisi kapamimpinan na di pasar ku mekarkeun portopolio Watch SE ka Series 6 dina waktos anu pas. Ieu tiasa ngakibatkeun Samsung ngaluncurkeun modél tingkat pertengahan pikeun ngajalankeun pertumbuhan.

Pernyataan ieu gampang dipikaharti, dina tungtungna urang ngan ukur kedah ningali kumaha pasar smartwatch, sareng unggal urang ningali deui pabrik "nyalin" desain Apple Watch. Sadaya ieu ditambah ku sistem operasi anu hébat sapertos watchOS, saha katingali pikasieuneun Google sareng WearOS na anu hoyong nyandak kabisat dina sistem dina versi na anu pang anyarna. Kami bakal ningali naon anu aranjeunna kaget kami ti Cupertino, kami pasti bakal ngagaduhan berita anu menarik dina tingkat parangkat lunak dina Keynote salajengna dina Juni, sareng berita nalika aranjeunna nampilkeun Apple Watch salajengna dina bulan Séptember.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.