Apple bakal mayar 113 juta pikeun ngalambatkeun iPhones kalayan aki-aki anu terdegradasi

Kurangna komunikasi dina perusahaan tiasa janten masalah pikeun palanggan na. Conto kurangna komunikasi ti Apple dina taun-taun ayeuna, urang mendakan éta dina kontropérsi anu luncat sababaraha taun ka pengker anu ditingalikeun salaku sistem éta jawab ngalambatkeun operasi iPhone nalika batréna kedah diganti.

Apple ngenalkeun fitur ieu dina salah sahiji versi panganyarna tina iOS 10 tanpa ngawartosan saha waé, tapi kedah ngaku nalika sababaraha panilitian mastikeun yén prosesor ngalambatkeun kagancangan ngolahna. Sakumaha nyatakeun ku Apple, nyandak tindakan ieu pikeun nyegah alat-alat pareum ngadadak nalika batréna didegradasi.

Sapertos anu sering di Amérika Serikat, gugatan hukum ngalawan Apple janten umum, sacara babarengan sareng sacara mandiri. Pikeun nyobaan ngabéréskeun masalah ieu, Apple parantos dugi ka pakampungan luar pengadilan pikeun mayar 113 juta dolar salaku santunan (MacRumors), kusabab seueur pangguna kapaksa ngomean iPhone lami na ku henteu terang ukuran anu dilaksanakeun ku Apple.

Program ngagantian batré 29 euro anu Apple ciptakeun nalika béja éta henteu cekap. Sanaos leres yén Apple tiasa ngenalkeun ukuran pikeun ningkatkeun kinerja sareng reliabilitas dina sistem operasina, masalahna nyaéta Éta TEU ngawartosan pangguna na iraha waé.

Hatur nuhun kana kontropérsi anu dihasilkeun ku ukuran ieu, ayeuna urang gaduh sistem di ios anu ngamungkinkeun urang ngukur konsumsi batré iPhone urang sepanjang waktos ku aplikasi, anu ngamungkinkeun kami pikeun terang sepanjang waktos upami aplikasi henteu jalan sakumaha mistina.

Ieu gugatan kadua anu disanghareupan Apple ti saprak 2017 nalika kontropérsina dipanggihan. Anu mimiti, maksa Apple mayar 500 juta salaku santunan gugatan tindakan kelas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.