Apple bakal ngalereskeun Apple Watch Series 2 kalayan masalah batréna gratis

Dina sababaraha minggu ka pengker aya sababaraha kasus pangguna Apple Watch anu parantos merhatoskeun yén layar nontonna parantos misah, atanapi anu nontonna pareum sareng henteu pernah hurung deui. Ieu masalah batré anu kajantenan dina modél tinangtu Apple Watch Series 2 sareng yén Apple nembé terang ku nawiskeun solusi.

Masalahna lumangsung nalika batré jam tanganna gagal, komo dina sababaraha kaayaan ngabareuhan, nyababkeun layar mesék atanapi bahkan ngaleupaskeun tina jam tangan ampir sadayana. Upami ieu masalah anjeun, tong hariwang sabab solusi anu ditawarkeun ku Apple nyaéta perbaikan gratis jam tangan anjeun. Kami nawiskeun anjeun sadaya inpormasi di handap.

Masalahna parantos kauninga ngan ukur dina modél 42mm tina Apple Watch Series 2, boh modél Sport sapertos Nike +, Hermés atanapi anu waja. Apple henteu nyarios nanaon tentang modél 38mm janten sigana ukuran Apple Watch Series 2 bakal dibebaskeun tina masalah ieu. Anu mésér anu parantos mendakan salah sahiji masalah ieu tiasa angkat ka Apple Store anu pang caketna atanapi pusat jasa anu diidinan sareng arloji na bakal diropatkeun sacara gratis. Sanajan aranjeunna kedah ngalereskeun batréna sateuacanna kusabab alesan ieu, aranjeunna bakal kéngingkeun artos anjeun.

Apple nyarios dina dokumén internalna yén status jaminan alat moal janten masalah. Di Éropa dimana garansi dua taun modél ieu masih katutup, tapi di nagara-nagara sanésna ngan ukur sataun, janten parantos aya model anu teu aya garansi. Pikeun nyingkahan ieu parantos ngalegaan sinyalna dugi ka tilu taun Upami éta pikeun alesan ieu, maka henteu ngan ukur jalma anu parantos ngalaman éta nguntungkeun tina program perbaikan gratis ieu, tapi anu nandanganana di hareup ogé bakal ngamangpaatkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eric Christian cenahna

    Babaturan sareng generasi kahiji Apple Watch upami aranjeunna ogé ngalegaan jaminan 3 taun dina batréna atanapi éta aya rumor?