Apple bakal ngalereskeun iPhone 7 kalayan gagalna sinyalna gratis

modeu pesawat iPhone 7 kasalahan sinyalna

Dina 2016 aya sababaraha kasus pangguna tina iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu teras éta, saatos nerapkeun «Modeu pesawat», aya masalah sinyalna sareng layarna nunjukkeun yén «Henteu jasa». Kalayan waktos di tonggong, Apple tungtungna bakal ngarengsekeun masalah ieu. Dimimitian program perbaikan tina iPhone 7.

Numutkeun kana koméntar Apple dina pernyataan na, éta parantos nyimpulkeun yén perséntase alit tina model iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus tiasa ngagaduhan masalah sinyalna saatos nerapkeun mode pesawat dina éta. Dina sababaraha kasus kagagalan leutik ieu sakedap sareng anu sanés waktos normalisasi langkung lami deui.

Kacuali anjeun henteu mésér iPhone 7 atanapi iPhone 7 Plus di luar Spanyol, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan masalah ieu. Numutkeun ka jalma Cupertino, unit anu kapangaruhan dijual antara Séptémber taun 2016 sareng Pébruari taun anu sami ieu 2018. Tangtuna, nagara-nagara anu kapangaruhan nyaéta: Cina, Macao, Amérika Serikat, Hong Kong sareng Jepang. Maka, kecuali upami anjeun nganjang ka salah sahiji nagara ieu dina waktos anu parantos kami béjakeun sareng anjeun mésér terminal Apple, anjeun moal hariwang.

Ogé, Apple masihan paréntah salajengna. Sareng ngantep runtuyan nomer modél anu mana anu saluyu sareng unit anu kapangaruhan. Ieu kieu:

  • A1660 sareng A1780: Dijual di Cina
  • A1660: dijual di Hong Kong, Macao sareng Amérika Serikat
  • A1779: Jepang

Program perbaikan iPhone 7 tanpa sinyalna

Panomeran ieu tiasa dipendakan di tukangeun chassis sareng handapeun logo Apple sareng modél khusus. Kami ngantepkeun gambar anu ngawartosan anjeun dimana pikeun mariksa panomeran ieu. Kitu ogé, Apple bakal ngahubungi nasabah ngalangkungan email dina raraga teraskeun sareng ngabalikeun duit. Salaku tambahan, disarankeun yén lamun di akhir Maret 2018 aranjeunna henteu ngahubungi jalma anu kaserang, éta pangguna anu ngahubungi perusahaan pikeun neraskeun ngalereskeun atanapi ngabalikeun artos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.