Apple bisa meuli Electronic Arts pikeun kakuatan Apple Arcade

Seni Electronic

Alat Apple gaduh a rupa-rupa kemungkinan. Perbaikan hardware na parantos ngamungkinkeun para pamekar ngahasilkeun kaulinan anu saé kualitasna. Big Apple nyobian naekeun pasar ieu ku nyiptakeun Arcade Apple, layanan langganan pikeun ngakses judul béda tanpa iklan jeung ngan hiji langganan. Salah sahiji distributor kaulinan hébat nyaéta well-dipikawanoh Seni Éléktronik (EA). Inpormasi panganyarna nyaéta éta Apple tiasa ngobrol sareng EA pikeun kamungkinan ngahiji atanapi ngagaleuh.

Naha Seni Éléktronik tiasa janten awal Apple Arcade énggal?

Electronic Arts nyaéta parusahaan basis California kalibet dina ngembangkeun sarta distribusi kaulinan di sakuliah dunya. Judul hébat digolongkeun kana aranjeunna sapertos Medan Perang, Need for Speed, The Sims, Dead Space, Titanfall atanapi Dragon Age. Penciptana éta Lalampahan Hawkins. Sarta ieu penting saprak Hawkins éta dina dewan direksi Apple dina 70-an salaku diréktur strategi jeung marketing. Dina 1982 anjeunna ninggalkeun parusahaan jeung nyieun Electronic Arts.

nurutkeun inpormasi panganyarna Seni Éléktronik tiasa mimiti asup kana paguneman sareng perusahaan ageung pikeun ngangkat kamungkinan penjualan atanapi ngahiji. Semesta distribusi kaulinan vidéo ogé gerak. Dina awal taun 2022, Microsoft ngagaleuh Activision Blizzard, distributor sanés anu dikenal pikeun kaulinan sapertos Hearthtone atanapi WoW Companion. Tujuan Electronic Arts 'bisa jadi CEO ayeuna tetep CEO pausahaan gabungan.

Petualangan Alto: Roh Pagunungan
Tulisan anu aya hubunganana:
Alto's Adventure: Spirit of the Mountain Ayeuna Sadia dina Apple Arcade

Ieu jelas yén lamun Apple acquires Electronic Arts, éta bakal jadi hiji parusahaan mandiri tapi kalawan kapasitas pikeun ngahasilkeun judul pikeun kapentingan sorangan. Nyaéta, sadaya judul Electronic Arts bakal pindah ka Apple Arcade. Salaku tambahan, éta bakal janten dorongan anu saé pikeun platform mertimbangkeun yén aranjeunna bakal dianggo pikeun Apple sanaos aranjeunna gaduh CEO anu béda.

Éta ogé geus mecenghul éta Disney sareng Amazon tiasa ngobrol sareng Electronic Arts. Ti EA aranjeunna teu hayang mairan kana nanaon nu rumor na assure yén dina momen maranéhanana fokus kana neraskeun ngajaga posisi hegemony aranjeunna gaduh diantara wewengkon video kaulinan. Urang bakal ningali naha tungtungna aya beuli atanapi ngahiji sareng naon dampakna dina platform Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.